Visureigiui „Maserati Levante“ sukūrė ypatingas padangas

Naujojo „Maserati Levante“ originalios įrangos komplekte bus ir „Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV“. Tai – ypatingomis savybėmis pasižyminčios padangos, specialiai sukurtos miesto visureigiams ir krosoveriams.

Visureigiui „Maserati Levante“ sukūrė ypatingas padangas.<br>Gamintojo nuotr.
Visureigiui „Maserati Levante“ sukūrė ypatingas padangas.<br>Gamintojo nuotr.
Visureigiui „Maserati Levante“ sukūrė ypatingas padangas.<br>Gamintojo nuotr.
Visureigiui „Maserati Levante“ sukūrė ypatingas padangas.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 23, 2017, 2:13 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:28 PM

Gamintojo teigimu, šis sprendimas yra glaudaus „Maserati“ ir „Goodyear“ bendradarbiavimo tąsa, tobulinant galingiems automobiliams skirtas padangas, atitinkančias prabangių ir sportinių miesto visureigių valdymo bei saugos reikalavimus.

„Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV“ – padangos su „ActiveBraking“ technologija.

Jos puikiai sukimba su kelio paviršiumi, o jų trumpas stabdymo kelias šlapiuose ir sausuose keliuose užtikrina geresnę kontrolę, todėl vairuotojai gali mėgautis vairavimo malonumu.

Patikimą sukibimą su kelio danga bei valdymą, greitą atsaką posūkiuose, taip pat degalų naudojimo efektyvumą lemia silicio mišinys, turintis didelį paviršių.

Naujajame „Maserati Levante“ buvo patvirtintos montuoti dviejų dydžių „Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV“ padangos – 265/45 R20 108Y XL ir 265/50 R19 110 Y XL.

Šios padangos yra pažymėtos raidėmis „MGT“, nurodančiomis, kad „Maserati“ jas patvirtino kaip originalią įrangą.

„Džiaugiamės galėdami paskelbti, kad prestižinis automobilių gamintojas „Maserati“ pasirinko „Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV“ padangas kaip originalią įrangą, montuojamą naujajame „Levante“. Išskirtiniams miesto visureigiams pritaikyta mūsų padanga su įdiegtomis moderniausiomis technologijomis leis „Maserati“ vairuotojams patirti visus ištaigingo vairavimo malonumus ir mėgautis kelione“, – teigė plataus naudojimo padangų padalinio EMEA regione vykdomasis direktorius Nickas Harley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.