Vokiečiai įvertino „Audi Q2“ dizainą

Naująjį „Audi Q2“, kuris Latvijoje debiutavo praėjusių metų rugsėjį, Vokietijos dizaino taryba įvertino aukso prizu.

„Audi Q2“ gavo apdovanojimą už dizainą.<br>Gamintojo nuotr.
„Audi Q2“ gavo apdovanojimą už dizainą.<br>Gamintojo nuotr.
„Audi Q2“ gavo apdovanojimą už dizainą.<br>Gamintojo nuotr.
„Audi Q2“ gavo apdovanojimą už dizainą.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-17 14:56, atnaujinta 2017-04-09 21:20

Frankfurte vykusioje apdovanojimų ceremonijoje mažiausias kompaktinės klasės visureigis pripažintas geriausiu dizainerių kūrybos produktu transporto kategorijoje.

Konkurso vertinimo komisijos manymu, „Audi Q2“ turi visas galimybes tapti ne tik klasės lyderiu, bet ir diktuoti naujas automobilių gamybos tendencijas.

„Аudi Q2“ dizaino esminės detalės – dizainerių pasiūlytos naujos, aštuoniakampio formos, aukštai iškeltos priekinės grotelės ir didelės aušinimo angos. Žvilgsnį traukia ir žemas stogas, pereinantis į C statramsčius ir skersinį skirtingų spalvų elementą. Žvelgiant iš šono matosi durų zonoje įdubę šoniniai paviršiai, paryškinantys ratų arkas.

Konkurso vertinimo komisija kaip puikų dizainerių sprendimą akcentavo ir Q2 salono apšvietimą. LED apšviečia priekinės prietaisų skydelio dalies ir kelių atramų apdailą. Salono apšvietimą klientai gali rinktis iš dešimties spalvų.

Pirmieji „Audi Q2“ modeliai Baltijos šalių keliuose pasirodė dar praėjusių metų lapkritį. Automobilio su standartine įranga kaina „Audi“ įgaliotųjų atstovų salonuose Latvijoje – nuo 24 tūkst. eurų, o sportinė šio automobilio versija kainuoja nuo 26 tūkst. eurų.

Vokietijos dizaino tarybos apdovanojimas laikomas vienu prestižiškiausių dizaino sferoje. Tarptautinė vertinimo komisija premiją skiria už reikšmingas inovacijas ir atskiriems produktams, ir projektams, susilaukusiems pripažinimo dizaino srityje tiek Vokietijoje, tiek ir tarptautiniu lygiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.