Įvertinkite: „Mercedes-Benz“ parodė, kaip atrodys naujos kartos „Sprinter“

Didžiausioje komercinių automobilių parodoje Šiaurės Amerikoje „North American Commercial Vehicle Show“ „Mercedes-Benz“ pristatė vieno populiariausių komercinių automobilių „Sprinter“ eskizą. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-28 15:52, atnaujinta 2017-09-28 15:55

Jo dizainas nepaliko abejingų. Naujojo „Sprinter“ priekis pasižymi lengvųjų automobilių dizaino elementais. 

Visgi, gamintojo teigimu, „Sprinter“ mikroautobusas išsiskirs ne tik savo išore, bet ir automobilio viduje naudojamais išmaniaisiais sprendimais. 

Pranešama, kad vairuotojus pasitiks vairavimo pagalbos sistemos, komunikacijos ir telematikos sprendimų derinys. Be to, naujasis „Sprinter“ bus dar efektyviau pritaikomas individualiems transporto sektoriaus reikalavimams. 

„Mercedes-Benz“ komercinių automobilių segmente neslepia ambicijų tapti ne tik automobilių gamintoju, bet kompleksinių ir visapusiškų mobiliųjų sprendimų teikėju kiekvienam sektoriui. 

Naujasis modelis Europoje bus pristatytas 2018 metų pirmoje pusėje, o vėliau pasieks ir kitas rinkas. Daugiau detalių apie naujos kartos „Sprinter“ bus paskelbta artimiausiais mėnesiais. 

Pirmasis „Sprinter“ buvo pristatytas 1995 metais. Per šį laikotarpį 130 pasaulio šalių parduota daugiau nei 3,3 mln. šių mikroautobusų. Jis yra vienas populiariausių „Mercedes-Benz“ komercinių automobilių. 

2017 m. I ketvirčio pasauliniai „Sprinter“ pardavimai, lyginant su 2016 m. I ketvirčiu, buvo sėkmingiausi per visą 20 metų istoriją. 

Pirmą šių metų pusmetį „Mercedes-Benz“ pagerino ir kitą įmonės rekordą – per pusę metų pasaulyje buvo parduota apie 96 200 „Sprinter“ mikroautobusų. 

Pernai „Mercedes-Benz“ atstovė Lietuvoje UAB „Silberauto“ pardavė 228 „Sprinter“ mikroautobusus, o vien per šių metų aštuonis mėnesius – jau daugiau nei 200 vienetų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.