Keičiasi „Audi“ ir „Volkswagen“ importuotojų Baltijos šalyse vadovai

Nuo 2018-ųjų sausio 1 dienos „Audi“ importuotojo Latvijoje ir Lietuvoje, taip pat „Volkswagen“ importuotojo Baltijos šalyse „Moller Baltic Import“ generaline direktore tapo Ilze Grase-Kibilde.

Justas Nekrošius.<br>Organizatorių nuotr.
Justas Nekrošius.<br>Organizatorių nuotr.
Ilgvaras Lubka.<br>Organizatorių nuotr.
Ilgvaras Lubka.<br>Organizatorių nuotr.
Ilze Grase-Kibilde.<br>Organizatorių nuotr.
Ilze Grase-Kibilde.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 5, 2018, 1:03 PM

Laisvą „Audi“ prekės ženklo vadovo poziciją užėmė Ilgvaras Lubka, o jo eitas lengvųjų „Volkswagen“ automobilių prekės ženklo vadovo pareigas perėmė pardavimų vadovas Justas Nekrošius.

Ilze Grase-Kibilde (36) „Moller Baltic Import“ dirba nuo 2012-ųjų. Pastaruosius penkerius metus ji buvo atsakinga už „Audi“ prekės ženklą Latvijoje ir Lietuvoje, taip pat turi patirties dirbant su „Toyota“ ir „Lexus“ automobiliais Estijoje bei BMW prekyba Latvijoje.

Nuo šiol Ilze Grase-Kibilde koncentruosis į bendrovės verslo plėtrą Baltijos šalyse.

Anksčiau lengvųjų „Volkswagen“ automobilių prekės ženklo vadovo pareigas ėjęs Ilgvaras Lubka (51) sutiko perimti ankstesnę Ilze Grase-Kibilde poziciją – tapo „Audi“ prekės ženklo vadovu.

Ilgvaras turi didelę patirtį automobilių srityje, įgytą vadovaujant skirtingose srityse bei dirbant su didmenine ir mažmenine prekyba.

Lengvųjų „Volkswagen“ automobilių prekės ženklo vadovo kėdę užims Justas Nekrošius (39), iki šiol ėjęs tos pačios markės pardavimų vadovo Baltijos šalyse pareigas.

Per 16 metų darbo automobilių industrijoje Justas įgijo plačią patirtį pardavimų ir marketingo srityse. Prie „Moller Baltic Import“ jis prisijungė 2011-aisiais kaip „Volkswagen“ pardavimų vadovas Lietuvoje.

Buvęs „Moller Baltic Import“ generalinis direktorius Tomas Norby (43) sutiko tapti „Moller Mobility Group AS“ pardavimų direktoriumi ir grįžo į Norvegiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.