Suomių bendrovė perka „Silberauto“

Suomijoje registruotai bendrovei „Veho Oy Ab“ leista įsigyti Estijos įmonę „Aktsiaselts Silberauto“, Lietuvos bendrovę „Silberauto“ ir Estijos bendrovę „Silberauto Estonia AS“, o per pastarąją netiesiogiai – 100 proc. Estijoje registruotos „Silwi Autoehituse Aktsiaselts“ akcijų.

Mercedes-AMG, Mercedes-AMG GT 63, mercedes benz<br>D.Umbraso nuotr.
Mercedes-AMG, Mercedes-AMG GT 63, mercedes benz<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2019, 3:19 PM

Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojama padėtis ar itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose.

„Veho Oy Ab“ per susijusį ūkio subjektą „VEHO Eesti AS“ Lietuvoje užsiima didmenine komercinių ir keleivinių automobilių, atsarginių dalių prekyba.

„Aktsiaselts Silberauto“ vykdo naujų keleivinių automobilių, lengvųjų komercinių automobilių ir sunkvežimių, taip pat atsarginių dalių ir aksesuarų didmeninę prekybą Estijoje bei Lietuvos Respublikoje veikiančiam susijusiam ūkio subjektui „Silberauto“.

„Silberauto Estonia AS“ pagrindinė veikla yra mažmeninė prekyba naujais ir naudotais keleiviniais automobiliais, lengvaisiais komerciniais automobiliais, autobusais ir sunkvežimiais, atsarginėmis dalimis ir aksesuarais Estijoje.

UAB „Silberauto“ užsiima komercinių ir keleivinių automobilių, atsarginių dalių mažmenine prekyba, teikia automobilių remonto ir nuomos paslaugas Lietuvoje.

„Silwi Autoehituse Aktsiaselts“ teikia automobilių restauravimo ir specializuotas automobilių konstravimo paslaugas Estijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.