Automobilių gamintojas „Volvo“ gamyklų veiklą atnaujins jau netrukus

Automobilių gamintojas „Volvo“ pirmadienį atnaujins pagrindinės gamyklos Švedijoje, uždarytos dėl COVID-19 protrūkio, veiklą.

​Automobilių gamintojas „Volvo“ pirmadienį atnaujins pagrindinės gamyklos Švedijoje.<br>rf123.com nuotr. 
​Automobilių gamintojas „Volvo“ pirmadienį atnaujins pagrindinės gamyklos Švedijoje.<br>rf123.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2020, 1:24 PM

Penktadienį įmonė pranešė, kad gamybos tempas Geteborge esančioje „Torslanda“ gamykloje bus pritaikytas prie paklausos rinkoje bei išankstinių užsakymų.

„Jaučiamės atsakingi darbuotojų ir tiekėjų atžvilgiu, todėl privalome atnaujinti darbus, jei tą leidžia susiklosčiusi situacija, – pareiškime teigė įmonės generalinis direktorius. – Turime rasti būdą įmonės veiklą atnaujinti saugiai, tokiu būdu apsaugoti žmonių sveikatą ir jų darbo vietas. Tai geriausia, ką galime padaryti dėl visuomenės.“

„Volvo“ pareiškime tvirtinama, kad visos patalpos buvo dezinfekuotos. Prie pagrindinių įėjimų bus vykdoma savanoriška temperatūros patikra. Susitikimų salės, darbo erdvės bei maitinimo vietos buvo pritaikytos prie esamos situacijos, dabar šiose erdvėse bus galima laikytis saugaus atstumo.

„Volvo“ ir toliau naudosis Švedijos vyriausybės paramos paketu dėl prastovų. Įmonė pirmadienį planuoja atidaryti ir Belgijos mieste Gente esančią gamyklą, tačiau ji dirbs ne visu pajėgumu. „Volvo“ gamykla Pietų Karolinoje darbą atnaujinti turėtų gegužės 11 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.