Medininkų pasienio punkte nusidriekė 207 vilkikų eilė

Sekmadienio rytą Medininkų pasienio su Baltarusija kontrolės punkte rytą buvo fiksuotas itin padidėjęs krovininio transporto srautas. Čia laukė net 207 vilkikai, prognozuojamas jų laukimo laikas – apie 10 val.

Medininkų pasienio su Baltarusija kontrolės punkte rytą buvo fiksuotas itin padidėjęs krovininio transporto srautas.<br>V.Balkūno nuotr.
Medininkų pasienio su Baltarusija kontrolės punkte rytą buvo fiksuotas itin padidėjęs krovininio transporto srautas.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2020, 11:58 AM

Perpus trumpiau – apie 5 val. – teks laukti pasienyje vilkikams, vykstantiems per Šalčininkų kontrolės punktą. Čia transporto eilė buvo trumpesnė – ryto 9 valandos duomenimis, laukė 46 krovininio transporto priemonės.

Pasienio su Rusija Kybartų kontrolės punkte rytą laukė irgi ilgoka eilė – 61 vilkikas. Jiems čia teks laukti apie 8 valandas.

Nuo karantino pradžios – kovo 16-osios vidurnakčio – sekmadienio 8.00 val. duomenimis, į šalį per valstybės sieną iš viso buvo neįleisti 1 936 asmenys, skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT). Per praėjusią parą į šalį buvo neįleisti 13 asmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.