JAV nurodė „Ford“ atšaukti 3 mln. automobilių: atsirado defektas

JAV reguliuotojai nurodė autopramonės milžinei „Ford“ atšaukti 3 mln. automobilių su „Takata“ oro pagalvėmis, kurios gali plyšti.

JAV reguliuotojai nurodė autopramonės milžinei „Ford“ atšaukti 3 mln. automobilių su „Takata“ oro pagalvėmis, kurios gali plyšti.<br>www.unsplash.com nuotr.
JAV reguliuotojai nurodė autopramonės milžinei „Ford“ atšaukti 3 mln. automobilių su „Takata“ oro pagalvėmis, kurios gali plyšti.<br>www.unsplash.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2021, 8:59 AM, atnaujinta Jan 20, 2021, 9:04 AM

Nacionalinė greitkelių eismo saugumo administracija (NHTSA) atmetė „Ford“ skundą ir nurodė atšaukti šešių modelių automobilius, pagamintus 2007–2012 m.

NHTSA patvirtino, kad dėl „Takata“ oro pagalvių sprogimo Jungtinėse Valstijose žuvo iš viso 18 žmonių, o dar šimtai buvo sužeisti. Agentūra davė „Ford“ 30 dienų parengti tvarkaraštį, pagal kurį automobilių savininkai bus informuojami apie defektą, o jų automobiliai bus paimti remontui.

NHTSA dėl panašios priežasties antradienį taip pat atšaukė apie 5 800 „Mazda“ automobilių. Lapkritį tarnyba dėl „Takata“ oro pagalvių defekto atšaukė net 5,9 mln. „General Motors“ automobilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.