Prasideda konkursas „Mano automobilis“: atskleis, kokius automobilius vairuoja lietuviai

Automobilis – populiariausia transporto priemonė, kurią renkamės itin atsakingai. Vieniems automobilio pasirinkimo etape svarbiausiais aspektais tampa transporto priemonės kokybiškumas, ekologiškumas, kitiems – patvarumas ar patrauklus dizainas.

Laimėtojais bus paskelbti penki dalyviai, kurių atsiųstos nuotraukos surinks daugiausiai lrytas.lt lankytojų balsų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Laimėtojais bus paskelbti penki dalyviai, kurių atsiųstos nuotraukos surinks daugiausiai lrytas.lt lankytojų balsų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vytenis Radžiūnas<br>T.Bauro nuotr.
Vytenis Radžiūnas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-11-15 12:02, atnaujinta 2021-12-06 20:45

Vairuojate savo svajonių automobilį? Ne tik džiaugiatės juo važiuodamas, bet ir grožitės jo tobulu dizainu bei techninėmis galimybėmis? O gal nostalgiškai prisimenate savo pirmąją mašiną, kuriai iki šiol neprilygsta jokia kita? Puiki proga ją parodyti kitiems!

Naujienų portalas lrytas.lt skelbia konkursą „Mano automobilis“, kuriame kviečia dalintis savo turėto arba šiuo metu vairuojamo automobilio nuotrauka ir balsuoti! Nugalėtojams atiteks vertingi rėmėjų įsteigti prizai.

„Buvo laikai, kai lietuviai automobilius iškeisdavo net į butus, o mašinos pirkimas apskritai atrodė kaip gyvenimo pirkinys. Tokia automobilio vertė buvo prieš kelis dešimtmečius, tačiau ir šiandien be mašinos išsiverčia retas – jos reikia ir kelionėms į darbą, ir lankyti draugus bei artimuosius, ir nuvykti atostogauti.

Nuo pat nepriklausomybės pradžios Lietuvoje lengvųjų automobilių pagausėjo keliskart, o ir rinktis jau galime iš įvairiausių markių bei modelių. Šiuo projektu siekiame prisiminti savo pirmuosius vairuotus automobilius arba parodyti, ką vairuojame dabar. Tai leis įvertinti, kokį kelią nuėjome su mus nuolat lydinčiais automobiliais bei kaip pasikeitė mūsų autoparkas.

Taigi kviečiame pasklaidyti albumų puslapius ir parodyti kitiems savo pirmąsias, labiausiai mylėtas transporto priemones arba laike užfiksuoti tai, ką vairuojate dabar“, – sako lrytas.lt auto rubrikos redaktorius Vytenis Radžiūnas.

Konkursas vyks iki gruodžio 4 d. Laimėtojais bus paskelbti penki dalyviai, kurių atsiųstos nuotraukos surinks daugiausia lrytas.lt lankytojų balsų. Konkurso rezultatai bus skelbiami gruodžio 6 d. portale lrytas.lt.

Konkurso prizų kraitis šį kartą itin gausus – kiekvienam laimėtojui atiteks rėmėjo „Dacia“ įsteigtas sportinis krepšys ir marškinėliai, o taip pat 50 eurų vertės „Circle K“ dovanų kortelė ir lrytas.lt suvenyras – stilingas puodelis.

Daugiau informacijos apie konkursą ir taisykles rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.