„Mercedes-Benz“ atšaukia šimtus tūkstančių automobilių

Automobilių gamintojas „Mercedes-Benz“ trečiadienį paskelbė dėl techninės problemos atšaukiąs šimtus tūkstančių automobilių.

Automobilių gamintojas „Mercedes-Benz“ trečiadienį paskelbė dėl techninės problemos atšaukiąs šimtus tūkstančių automobilių.<br>www.unsplash.com
Automobilių gamintojas „Mercedes-Benz“ trečiadienį paskelbė dėl techninės problemos atšaukiąs šimtus tūkstančių automobilių.<br>www.unsplash.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-05 12:06

Pasak gamintojo, kai kuriuose GLE/GLS/CLS bei C, E, S ir G klasės automobiliuose su dyzeliniais varikliais gali atsirasti nuotėkis. Dėl šios problemos negalima atmesti galimo komponentų temperatūros kilimo, pridūrė „Mercedes-Benz“.

Remiantis Vokietijos laikraščiais „Bild“ ir „Handelsblatt“, galimai paveikta daugiau kaip 800 tūkst. automobilių visame pasaulyje. Pats „Mercedes-Benz“ tikslių skaičių nekomentavo.

Tačiau koncernui „Daimler“ priklausantis gamintojas pabrėžė, kad apie šią atšaukimų seriją paskelbė dar lapkritį. Kol paveiktas automobilis bus nugabentas į servisą, jį, pasak gamintojo, reikėtų vairuoti itin atsargiai ir riboti jo naudojimą.

Paveiktų detalių keitimas turėtų prasidėti sausio viduryje ar pabaigoje. Visa tai taip pat priklausys nuo atitinkamos programinės įrangos išleidimo ir detalių prieinamumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.