„Bolt“ protesto akcija keičia savo pobūdį: palaikys Ukrainą

Tęsiantis Rusijos ir Ukrainos karui, „Bolt“ vežėjai keičia kovo 1 d. planuotos akcijos pobūdį. Pasak Kurjerių ir vairuotojų asociacijos pirmininko Daliaus Rudoko, kaip ir planuota, tądien vairuotojai bus atsijungę nuo „Bolt“ platformos, bet protestas ir kolonos važiavimas vyks ne prieš „Bolt“ kompaniją, o už Ukrainą, patiriančią Rusijos karinę agresiją.

Tęsiantis Rusijos ir Ukrainos karui, „Bolt“ vežėjai keičia kovo 1 d. planuotos akcijos pobūdį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Tęsiantis Rusijos ir Ukrainos karui, „Bolt“ vežėjai keičia kovo 1 d. planuotos akcijos pobūdį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2022, 5:08 PM

„Nedarbo diena planuojama toliau, tik kolonos nusprendėme prieš „Bolt“ nebedaryti. Gal bus mažesnė kolona, bet su mintimi palaikyti Ukrainą.

Nenorime per daug drumsti ramybės, bus paprastas apvažiavimas, užsidėsime gal vėliavėles ir žiūrėsime, kiek žmonių susirinks, nes pagrindinė mintis keisis“, – Eltai sakė D. Rudokas.

ELTA primena, kad praėjusį antradienį nuo vidurnakčio dalis pavėžėjimo platformos „Bolt“ vairuotojų atsijungė nuo įmonės sistemos, taip protestuodami dėl keliamo vairuotojo komisinio mokesčio, mokamo už naudojimąsi platformos paslaugomis. Vairuotojai atsijungę nuo „Bolt“ platformos buvo iki trečiadienio vidurnakčio.

„Bolt“ vairuotojų protestų priežastis yra nuo kovo 1 d. didinamas „Bolt“ komisinis mokestis. Nuo 10 iki 20 proc. tarifo dalis didėja Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, nuo 10 iki 15 proc. Kėdainiuose, Mažeikiuose, Marijampolėje. Vilniuje ir Kaune jis kils nuo 20 iki 25 proc., neskaičiuojant PVM.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.