Gyventojai pasipiktinę: keliose vietose nuimtos viešojo transporto švieslentės

Naujininkų bendruomenės gyventojai pasipiktinę: jau kai kurį laiką dviejose stotelėse nuimtos viešojo transporto švieslentės. Savivaldybės valdoma įmonė „Susisiekimo paslaugos“ žada jas sutvarkyti ir artimiausiu metu grąžinti į vietas.

Naujininkų bendruomenės gyventojai pasipiktinę.<br>V.Balkūno nuotr.
Naujininkų bendruomenės gyventojai pasipiktinę.<br>V.Balkūno nuotr.
Naujininkų bendruomenės gyventojai pasipiktinę.<br>T.Bauro nuotr.
Naujininkų bendruomenės gyventojai pasipiktinę.<br>T.Bauro nuotr.
Naujininkų bendruomenės gyventojai pasipiktinę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Naujininkų bendruomenės gyventojai pasipiktinę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Aneta Kurowska, www.madeinvilnius.lt

Mar 25, 2022, 10:05 AM

Spartos ir Naujininkų stotelės liko be informacinių viešojo transporto švieslenčių. MadeinVilnius.lt redakcija su klausimu, kur dingo švieslentės, kreipėsi į SĮ „Susisiekimo paslaugas“. Anot įmonės, jos šiuo metu yra taisomos ir greitai turėtų grįžti į stoteles.

„Šiuo metu jos yra išimtos dėl techninių gedimų ir išvežtos taisyti. Vienoje iš minimų stotelių taip pat yra problemų ir su elektros tiekimu. Šią savaitę atliekami elektros tvarkymo darbai. Lygiagrečiai yra taisomos švieslentės“, – komentuoja SĮ „Susisiekimo paslaugos“.

Tai jau ne pirmas kartas, kai viešojo transporto stotelėse sugenda informacinės švieslentės. Neseniai rašėme, kad Spaudos Rūmų stotelėje esanti švieslentė sugedo ir neveikė daugiau nei pusmetį. Informacinės švieslentės yra ypač patogios, nes parodo realųjį viešojo transporto atvykimo laiką.

Pastaruoju metu dėl didelio sergamumo ir vairuotojų trūkumo viešojo transporto tvarkaraščiai keitėsi kone kiekvieną savaitę, o popieriniai tvarkaraščiai stotelėse atnaujinami nebuvo. Atnaujintus tvarkaraščius gyventojai gali patikrinti internete arba mobiliojoje programėlėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.