Vairuotojai apstulbo: čia benzino kaina pašoko iki daugiau nei 4 eurų, dyzelino – beveik 3,9 euro

Penktadienį, birželio 3 d., Rygoje esančiose „Circle K Latvia“ degalinėse smarkiai išaugo benzino ir dyzelino kainos. 95 markės benzino kaina siekė 4,108 euro, dyzelino – 3,898 euro. Nuotraukos su didelėmis kainomis išgąsdino socialinės žiniasklaidos vartotojus. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad tai buvo tik techninė klaida, rašo „Rus.TVNET“.

Penktadienį, birželio 3 d., Rygoje esančiose „Circle K Latvia“ degalinėse smarkiai išaugo benzino ir dyzelino kainos.<br>Feisbuko grupės nuotr.
Penktadienį, birželio 3 d., Rygoje esančiose „Circle K Latvia“ degalinėse smarkiai išaugo benzino ir dyzelino kainos.<br>Feisbuko grupės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2022, 5:18 PM

„Circle K Latvia“ nedelsdama sureagavo į susirūpinusių žmonių nuotraukas ir savo „Twitter“ paskyroje pranešė apie techninę klaidą bei atsiprašė. Šiuo metu klaida ištaisyta.

„Pačios degalinės pažadėjo kompensuoti skirtumą vartotojams, kurie įsipylė degalų už neteisingą kainą“, – sakė vienas iš „nukentėjusiųjų“.

Kaip praneša agentūra LETA, birželio 3 d. 10 val. ryto „Circle K Latvia“ degalų kainos buvo tokios: benzino 95E – 2,044 euro, 98E – 2,104 euro, dyzelino – 1,944 euro, dujų – 0,815 euro.

Jau pranešta, kad, remiantis Europos Komisijos surinktais duomenimis, praėjusią savaitę jau penktą savaitę iš eilės vidutinė 95 markės benzino kaina toliau augo, o dyzelino kaina toliau mažėjo. Praėjusią savaitę vidutinė 95 markės benzino kaina padidėjo 1,4 proc. ir vėl pasiekė rekordinį lygį, o dyzelino kaina sumažėjo 1,5 proc.

Išversta pagal www.rus.postimees.ee. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.