Dalyje kontrolės punktų Lietuvos–Baltarusijos pasienyje padidėjo vilkikų eilės

Dalyje pasienio kontrolės punktų Lietuvos pasienyje su Baltarusija padidėjo vilkikų eilės. Bendrai įvažiavimo į Baltarusiją laukia apie 1,1 tūkst. automobilių. Baltarusijos pusėje vietomis susidarė tik minimalios automobilių eilės.

Dalyje pasienio kontrolės punktų Lietuvos pasienyje su Baltarusija padidėjo vilkikų eilės.<br>D.Umbraso nuotr.
Dalyje pasienio kontrolės punktų Lietuvos pasienyje su Baltarusija padidėjo vilkikų eilės.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2022, 3:11 PM

Lietuvos pasienio kontrolės punktų direkcijos duomenimis, Medininkų punkte patikros laukia 440 vilkikų (trečiadienį stovėjo 406 vilkikai), Šalčininkuose – 336 vilkikai (315 vilkikų). Medininkuose įvažiavimo į Baltarusiją vairuotojams tenka laukti 42 valandas, Šalčininkuose – maždaug 32 valandas.

Lavoriškių punkte eilėje stovi 200 vilkikų (250 vilkikų), jiems patikros reikės laukti 19 valandų. Raigardo punkte stovi 132 vilkikai (136 vilkikai), kuriems teks laukti 15 valandų.

Įvažiavimo į Rusijos Karaliaučiaus sritį Kybartų punkte patikros laukia 2 vilkikai (2 vilkikai), o laukimo laikas yra iki 1 valandos.

Baltarusijos valstybinio pasienio komiteto duomenimis, Pervalko kontrolės punkte stovi daugiau nei 30 vilkikų, Vidžių – apie 10 vilkikų, Benekainių – daugiau nei 20, o Kamieny Loho bei Kotlovkos punktuose eilių nėra.

Baltarusijos pasieniečiai įspėjo, jog dėl remonto darbų Benekainių kontrolės punkte nuo birželio 22 dienos iki rugpjūčio 1 dienos bus apsunkintas transporto priemonių judėjimas.

Važiuojant iš Baltarusijos į Lenkiją Berastavicos punkte stovi apie 100 vilkikų, o Kazlovičių – 20 vilkikų. Važiuojant iš Baltarusijos į Latviją Urbanuose ir Grigorovščinoje eilių nėra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.