Patekęs į sniego automobilio avariją žuvo ralio lenktynininkas Kenas Blockas

Patekęs į sniego automobilio avariją mirė Kenas Blockas, kuris buvo ralio lenktynininkas, „Hoonigan“ prekės ženklo varomoji jėga, rašoma portale motortrend.com. Jam buvo 55 metai.

K.Blockas.<br>Imago sportfotodienst/Scanpix nuotr.
K.Blockas.<br>Imago sportfotodienst/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2023, 1:02 PM, atnaujinta Jan 3, 2023, 1:05 PM

K.Blockas buvo neeilinė veiksmo sporto žvaigždė, per savo turtingą karjerą dalyvavęs riedlenčių, snieglenčių ir motokroso varžybose. Jis taip pat išgarsėjo ekstremalaus automobilių sporto vaizdo įrašų serija „Gymkhana“ ir buvo vienas iš prekės ženklo „DC Shoes“ įkūrėjų.

„Su didžiausiu apgailestavimu galime patvirtinti, kad Kenas Blockas šiandien mirė sniego motociklo avarijoje. Jis buvo vizionierius, pionierius ir ikona. O svarbiausia – tėvas ir vyras. Jo nepaprastai trūks. Prašome gerbti šeimos privatumą, kol ji gedi“, – „Hooligan“ skelbė „Instagram“ paskyroje.

Naujausias vaizdo įrašas jo „YouTube“ kanale – tai paskutinė serijos, kurioje K.Blockas kartu su savo 16-mete dukra Lia konstruoja drifto automobilį, dalis, rašo portalas.

TMZ pranešė, kad anksčiau pirmadienį Blockas savo asmeniniame „Instagram“ puslapyje paskelbė nuotraukų, kuriose jis važinėja sniego motociklais Jutoje. Vienos iš apygardų šerifo biuras socialiniame tinkle paskelbė, kad K.Blockas „važiavo sniego motociklu stačiu šlaitu, kai sniego motociklas pakilo ir nusileido ant jo. Jis buvo pripažintas mirusiu įvykio vietoje“. Šerifo biuras taip pat pasidalijo informacija, kad tuo metu lenktynininkas buvo vienas, tačiau važiavo su grupe.

Visame internete su K.Blocku dirbę žmonės ir didžiulė jo gerbėjų grupė išreiškė savo šoką dėl staigios netekties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.