Netrukus Vilkpėdėje atsiras nauja pasivaikščiojimų vieta – nusidrieks pėsčiųjų takas

Vilniaus miesto savivaldybė neseniai pasidalijo sostinėje vykstančių pokyčių žemėlapiu. Itin didelis virsmas laukia Vilkpėdės seniūnijoje, o „Grinda“ yra šių pokyčių širdyje – ir kaip idėjų generatorius, ir kaip jų įgyvendintojas.

Itin didelis virsmas laukia Vilkpėdės seniūnijoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Itin didelis virsmas laukia Vilkpėdės seniūnijoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2023, 10:44 AM, atnaujinta Feb 19, 2023, 7:56 PM

„Nuo Vingio parko paplūdimio iki dabartinės „Grindos“ teritorijos nusidrieks naujasis pėsčiųjų takas, kurį šiuo metu įrengia mūsų darbuotojų komanda.

Pėsčiųjų takas gamtos apsuptyje ves nuo Vingio parko iki Vilkpėdės ir džiugins vilniečius rytinių ar vakarinių pasivaikščiojimų metu“, – rašo „Grinda“.

Keliaudami taku galėsite geriau susipažinti su Neries paupio ir Vingio parko gamtine įvairove: dalis tako eis per šaltiniuotas atkarpas, virš kurių bus įrengti mediniai tilteliai.

Natūralus sutankinto grunto takas nuo Vingio parko drieksis iki rekonstruojamo Elektrinės tilto, antruoju darbų etapu taką planuojama pratęsti iki baidarių prieplaukos ir skulptūrų parko šalia „Grinda“ teritorijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.