Dar neturintiems vaistinėlės – įdomus pasiūlymas: apmokės išrašytą baudą

Atsiradus reikalavimui dėl naujos sudėties automobilinių vaistinėlių, dauguma vairuotojų laukė iki paskutinės dienos ir šių neįsigijo. Nors gamintojai ir tiekėjai žinojo, kad poreikis bus, bet niekas nesitikėjo, kad kils toks ažiotažas. Ko gero visi automobilių savininkai jau pastebėjo, kad vaistinėlių nebėra nei fizinėse, nei elektroninėse parduotuvėse, o pristatymas daugelyje jų numatomas liepos mėnesio pabaigoje ar rugpjūtį, ar net rugsėjį.

Automobilinių vaistinėlė.
Automobilinių vaistinėlė.
Automobilinių vaistinėlė.
Automobilinių vaistinėlė.
Darbo apranga prekiaujanti elektroninė parduotuvė.
Darbo apranga prekiaujanti elektroninė parduotuvė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 29, 2023, 3:17 PM, atnaujinta Jun 29, 2023, 5:26 PM

Tačiau darbo apranga www.glove.lt prekiaujanti elektroninė parduotuvė skelbia akciją – nusipirkus vaistinėlę ir apmokėjus už ją dabar, jos sulaukti turėtumėte jau iki Liepos mėnesio vidurio. Kad vairuoti Jums būtų ramiau, parduotuvė garantuoja, kad apmokės KET pažeidimo baudą, jei tokia bus skirta. Tam yra dvi sąlygos. Pirma, turite įsigyti prekę ir antra – ją apmokėti. O jei per laikotarpį iš policijos susilauksite baudos kol gausite siuntinį, šį bus padengta iš parduotuvės sąskaitos.

Darbo aprangą teikianti įmonė Glovė MB tiki, kad prekių papildymo sulauks vieni pirmųjų Lietuvoje, o atsiimti galima bus Klaipėdoje, Kėdainiuose ir Radviliškyje, arba užsakymą pristatys per kurjerį ar artimiausią paštomatą.

Prašo policijos būti atlaidesniems Nors Lietuvoje labai daug drausmingų vairuotojų, ir savo transporto priemones jie prižiūri ir palaiko tvarkingais, tačiau kartais pasielgia kaip studentai – svarbius darbus palieka „paskutiniai nakčiai“. Taip, esame pripratę, kad prekybos centruose ir specializuotuose parduotuvėse visada visko yra, tačiau kartais nutinka ir tokios situacijos, kad visiems prekių prireikia čia ir dabar.

Ir sutikite, kad virš milijonui automobilių aprūpinti reikia milžiniško kiekio vaistinėlių, kurių rinka, deja, nebuvo pasirengusi patenkinti. Todėl MB Glovė prašo atsižvelgti pareigūnų į susiklosčiusią padėti ir vos įsigaliojus įstatymui, vairuotojų nebausti. Jie iš tiesų stengiasi įsigyti naujo tipo vaistinėle, tačiau fiziškai to padaryti nėra galimybių.

Užsienio patirtis

Kai kuriuose šalyse, pavyzdžiui Prancūzijoje ir Airijoje vaistinėlės nėra privalomos. Tiksliau jas panaudoti nėra galimybės, nes įvykus avarijai ar kitam kelių eismo įvykiui, prie nukentėjusiųjų artintis ir pirmąją pagalbą jiems teikti gali tik apmokintas personalas – Greitosios Medicininės Pagalbos darbuotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.