Kauniečiams įtarimų sukėlė automobilius fotografuojantys užsieniečiai: įspėja saugoti savo turtą

Savaitgalį viešoje erdvėje buvo pasidalinta vaizdo medžiaga, kurioje įamžinti kauniečiams įtarimų sukėlę vyrai. Ukmergės gatvėje ne Lietuvos piliečiai fotografavo automobilius, kurie, kaip mano kauniečiai, vėliau gali būti apšvarinti arba dingti visai.

Savaitgalį viešoje erdvėje buvo pasidalinta vaizdo medžiaga, kurioje įamžinti kauniečiams įtarimų sukėlę vyrai.<br>Stop kadrai.
Savaitgalį viešoje erdvėje buvo pasidalinta vaizdo medžiaga, kurioje įamžinti kauniečiams įtarimų sukėlę vyrai.<br>Stop kadrai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-30 14:00

Apie Eiguliuose slampinėjančius ir užfiksuotus vyrus naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas, jis nurodė, kad vaizdo medžiagas, kuriuose įamžinti įtarimų sukėlę vyrai, galima rasti socialinio tinklo „Facebook“ grupėse.

„Pasidalinta, kad Ukmergės g. vaikšto kazakstaniečiai ir fotkina ne pigias mašinas, vaikšto grynai zigzagais, dauguma automobilių kainuoja apie 10 tūkst. Eur. Pradžioj vienas buvo, vėliau iš skirtingų kiemų susitiko dar 2 ir tęsė savo darbą.

Pranešta pareigūnams, užfiksuoti duomenys. Pradžioje surenka info, vėliau auto gali pradingti. Antram video jie visi kartu, kitoje kelio pusėje pamatė „BMW X5“, pasidarė foto, tada vėl grįžo atgal į šią pusę. Įspėkite gyventojus“, – rašė kaunietis.

Apie įtartinus asmenis Ukmergės g. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (Kauno apskr. VPK) pranešimo sulaukė birželio 24 d. apie 22.10 val.

„Buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Ukmergės g., daugiabučio kieme trys vyrai fotografuoja automobilius. Policijos pareigūnai nuvyko į įvykio vietą, kur rasti trys užsienio piliečiai (vyrai gim. 1979 m.; gim. 1983 m.; gim. 1999 m.).

Pas asmenis draudžiamų daiktų nerasta, pareiškimas negautas, pažeidimų nenustatyta“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.