Pasirūpino, kad gerbėjai grįžtų namo: Beyonce už papildomą metro darbo valandą paklojo nemenką sumą

Beyonce sumokėjo 100 000 dolerių, kad traukiniai važiuotų papildomą valandą po to, kai sekmadienio vakarą buvo priversta atidėti savo paskutinio pasaulinio turo „Renaissance World Tour“ pasirodymo pradžią netoli Vašingtono, praneša amerikiečių žiniasklaidos portalas „Insider“.

Beyonce sumokėjo 100 000 dolerių, kad traukiniai važiuotų papildomą valandą.<br>INSTARimages.com/Scanpix nuotr.
Beyonce sumokėjo 100 000 dolerių, kad traukiniai važiuotų papildomą valandą.<br>INSTARimages.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2023, 9:29 AM

Beyoncé antrą kartą koncertavo „FedEx Field“ aikštelėje Šiaurės Englevude, Merilando valstijoje, kuri ribojasi su Vašingtonu, paskutinėje savo turo stotelėje.

Tačiau dėl ekstremalių oro sąlygų ir žaibų, kurie prieš pasirodymą siautė toje vietovėje, renginio vieta buvo priversta atidėti koncerto pradžią ir liepti gerbėjams pasislėpti vietoje.

Per oficialią „FedEx Field“ paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“ gerbėjams buvo pranešta, kad beveik dvi valandas jie turėtų slėptis savo automobiliuose arba pastate.

Dėl vėlyvo koncerto pradžios atlikėjos komanda, suderinusi su Vašingtono metropoliteno tranzito tarnyba, pratęsė susisiekimą dar viena valanda, kad gerbėjai po koncerto galėtų grįžti namo, rašoma „Metro“ pranešime spaudai.

Pranešime teigiama, kad papildoma valanda buvo „finansuojama turo lėšomis, kad būtų padengtos 100 000 JAV dolerių išlaidos, susijusios su didesnio traukinių skaičiaus paleidimu, visų 98 stočių atidarymu, kad klientai galėtų išvažiuoti, ir kitomis veiklos išlaidomis“.

Paskutinis išvykimas iš Morgano bulvaro stoties, kuri yra arčiausiai koncerto vietos, buvo atidėtas iki 1.04 val., o ne iki 23.34 val., nes prieš Beyoncés komandai sutinkant sumokėti už papildomą valandą metro jau buvo pratęsęs paslaugas 30 minučių.

Merilende įvyko dešimtoji Beyoncé pasaulinių gastrolių JAV etapo stotelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.