Skelbia, kiek automobilių su rusiškais numeriais neįleido per parą: skaičiai mažėja

Per praėjusią parą į Lietuvos teritoriją nebuvo įleisti 7 automobiliai su rusiškais registracijos numeriais: 5 – per Lavoriškių pasienio kontrolės postą, 2 – per Kybartų pasienio postą.

Per praėjusią parą į Lietuvos teritoriją nebuvo įleisti 7 automobiliai su rusiškais registracijos numeriais.<br>Lietuvos muitinės nuotr.
Per praėjusią parą į Lietuvos teritoriją nebuvo įleisti 7 automobiliai su rusiškais registracijos numeriais.<br>Lietuvos muitinės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 11:08 AM

Lietuvos muitinė pastebi, kad bandančių įvažiuoti į Lietuvą su Rusijoje registruotais automobiliais akivaizdžiai mažėja. Nuo pirmadienio ryto iš viso neįleisti 43 tokie automobiliai.

Lietuvos muitinės pareigūnai pasienio kontrolės postuose atvykstančius su Rusijoje registruotais automobiliais perspėja, kad jie nebus įleidžiami, taip pat tokiais automobiliais keliaujantys piliečiai informuojami, kad jeigu bandys įvažiuoti pakartotinai, jiems gresia atsakomybė dėl tarptautinių sankcijų pažeidimo pagal Administracinių nusižengimų kodekso 515 straipsnį, pagal kurį asmeniui gresia bauda ir automobilio konfiskavimas.

Automobilių su rusiškais registracijos numeriais taip pat neįleidžia ir Latvija bei Estija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.