Visų Šventųjų ir Vėlinių dienomis į Radviliškio kapines nemokamai veš daugiau autobusų

Atsižvelgdamas į sumažėjusius keleivių srautus per mokinių rudens atostogas bei padidėjusius keleivių srautus Visų Šventųjų, Vėlinių ir gretimomis dienomis, keičiami Radviliškio rajono vietinio susisiekimo autobusų maršrutų tvarkaraščiai.

Visų Šventųjų ir Vėlinių dienomis į Radviliškio kapines nemokamai veš daugiau autobusų.<br>Radviliškio rajono savivaldybės nuotr.
Visų Šventųjų ir Vėlinių dienomis į Radviliškio kapines nemokamai veš daugiau autobusų.<br>Radviliškio rajono savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2023, 12:55 PM

Radviliškio rajono savivaldybė praneša, kad Mero sprendimu, lapkričio 1 ir 2 dienomis miesto maršrutu Radviliškio AS–Kapinės per A. Povyliaus, Vaižganto gatves, centrą ir atgal važiuos papildomi autobusų reisai, kad žmonėms būtų lengviau pasiekti kapines.

Spalio 31 dieną miesto maršrutais Kutiškiai–Linkaičiai per Vaižganto, A. Povyliaus, Maironio g. ir Radviliškio AS–Kapinės per A. Povyliaus, Vaižganto g., centrą autobusai kursuos įprastu ne mokslo metų dienų antradienio grafiku; Lapkričio 4 dieną miesto maršrutu Radviliškio AS–Kapinės per A. Povyliaus, Vaižganto g., centrą autobusai važiuos įprastu šeštadienio grafiku.

Taip pat primenama, kad visos kelionės vietinio maršrutų autobusais yra nemokamos, todėl gyventojai kviečiami esant galimybes į kapines važiuoti autobusais.

Per mokinių rudens atostogas – nuo spalio 30 iki lapkričio 3 dienos – bus stabdomi vietinio susisiekimo autobusų maršrutai, vykdomi mokslo metų dienomis.

Šiomis dienomis autobusai kursuos ne mokslo metų dienų tvarkaraščiu. Lapkričio 1 ir 2 dienomis priemiestinio susisiekimo maršrutais autobusai nevažiuos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.