Liūdna žinia „Top Gear“ gerbėjams: stabdomi laidos filmavimai

Turbūt žinomiausia pasaulyje televizijos laida apie automobilius „Top Gear“ kuriam laikui nutraukia savo veiklą, apie tai, kad nutraukiami laidos filmavimai paskelbė britų BBC.

„Top Gear“ kuriam laikui nutraukia savo veiklą.<br>BBC nuotr.
„Top Gear“ kuriam laikui nutraukia savo veiklą.<br>BBC nuotr.
Vienas iš laidos vedėjų vertėsi vairuodamas triratį „Morgan Super 3“ automobilį,<br>Gamintojo nuotr.
Vienas iš laidos vedėjų vertėsi vairuodamas triratį „Morgan Super 3“ automobilį,<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 26, 2023, 3:43 PM

Po to, kai prieš aštuonerius metus iš laidos skandalingai pasitraukė visi trys charizmatiški vedėjai: Džeremis Klarksonas (Jeremy Clarkson), Džeimsas Mėjus (James May) ir Ričardas Hamondas (Richard Hammond), susidomėjimas šia laida pamažu geso.

Per pastaruosius metus Britanijos BBC, kuriai priklauso šita laida, išbandė net aštuonis skirtingus vedėjus, kol jų sudėtis galų gale nusistovėjo.

Pastaruoju metu ją vedė Krisas Charisas (Chris Harris), Andriu Flintofas (Andrew Flintoff) ir Padis Makginesas (Paddy McGuinness), tačiau prieš metus laidos filmavimus jau teko nutraukti porai mėnesių, tada į avariją filmuojant laidą pateko A.Flintofas, pasakojama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

Jis vertėsi vairuodamas triratį „Morgan Super 3“ automobilį, apvirtęs čiuožė keliasdešimt metrų asfaltu, susilaužė šonkaulius ir smarkiai susižeidė veidą.

Neoficialiai sakoma, kad greitoji pagalba tuo metu įvykio vietoje atsirado beveik po valandos. Už tai jis iš BBC gavo devynių milijonų svarų sterlingų kompensaciją.

Dabar paskelbta, kad bent artimiausiu metu laidų filmavimų nenumatoma, tačiau BBC neslepia, kad bandys atgaivinti laidą. Tik ieškomas naujas formatas ir nauja vedėjų sudėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.