„Regitra“ pradeda išdavinėti naujus numerio ženklus iš N raidės

Antradienį, „Regitra“ pradės išdavinėti numerio ženklus automobiliams iš N raidės. Taip pat pasiūlys naujus raidžių derinius priekaboms ir motociklams. Visos naujos kombinacijos bus su Lietuvos herbu – Vyčiu.

„Regitra“ pradeda išdavinėti naujus numerio ženklus.<br>„Regitra“ nuotr.
„Regitra“ pradeda išdavinėti naujus numerio ženklus.<br>„Regitra“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2023, 9:34 AM

Skelbiama, kad automobilių vairuotojai galės rinktis iš 20 naujų raidžių derinių su skaičiais nuo 001 iki 999 – iš viso bus beveik 20 tūkst. galimų kombinacijų.

Naują derinį užsisakyti galės ir priekabų savininkai, kuriems bus išleistos serijos VI, ZB, ZC, ZD ir ZE. Motociklams taip pat bus skirtos penkios naujos serijos – JS, JV, JZ, KG ir KH.

Planuojami gaminti numerio ženklai yra skirstomi į 4 grupes, kurių kaina priklauso nuo pasirinktos raidžių ir skaičių kombinacijos. Pavyzdžiui, NAN 101 kainuos 75 Eur, o NAB 001 – 250 Eur.

Pirmieji išsirinkti patikusį numerių derinį galės gyventojai, teikiantys užsakymą internetu antradienį nuo 17 val. Norintys padalinyje užsisakyti numerio ženklus, tai galės atlikti kitą darbo dieną – trečiadienį.

Rezervavus numerio ženklus, juos galima taip pat internetu priskirti savo turimai transporto priemonei, o numerio ženklus ir naują registracijos liudijimą gauti į paštomatą arba per kurjerį. Rezervuoti numerio ženklai pagaminami per 5 d. d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?