Viešajame transporte pradėjus dirbti vairuotojams iš Afrikos, vilniečiai dalijasi pirmaisiais įspūdžiais dėl darbo kokybės

Vilniuje keleivius pradėjo vežioti vairuotojai iš Ganos. Net 30 jų gruodį įdarbino bendrovė „Transrevis“. Portalas „Made in Vilnius“ nusprendė paklausti vilniečių, kaip jie vertina vairuotojų iš Afrikos keleivių aptarnavimo kokybę.

Atvykėliai iš Ganos vežioja vilniečius 1-ojo ir 88-ojo maršrutų autobusais.
Atvykėliai iš Ganos vežioja vilniečius 1-ojo ir 88-ojo maršrutų autobusais.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska

Feb 7, 2024, 9:41 AM

Skirtumo nepastebėjo ir mano, kad visi vairuotojai, nepriklausomai nuo jų tautybės, vairuoja panašiai net 35 proc. apklaustųjų (608 balsai). Užtat 25 proc. keleivių (433 balsai) nėra itin patenkinti vairuotojų iš Afrikos vežimo kokybe.

Labai patenkinti kitataučių vairavimu 18 proc. respondentų (306 balsai). Klausimas pasirodė neaktualus 23 proc. žmonių (397 balsai).

„Transrevis“ tikino, kad darbuotojai iš Ganos yra labai geranoriški, draugiški, atviri ir visada pasiruošę padėti. Teigiama, kad jiems mokamas toks pat atlyginimas kaip ir vietiniams vairuotojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.