Didelė naujiena vairuotojams: „Swedbank“ pradeda teikti civilinės atsakomybės draudimą

„Swedbank P&C Insurance AS“ pradeda teikti privalomojo vairuotojų civilinės atsakomybės draudimo paslaugą, kuri leis vairuotojams pasirinkti norimą sutarties galiojimo trukmę, o įmokas apmokėti automatiškai gavus e. sąskaitą. Šią draudimo paslaugą jau galima užsisakyti per „Swedbank“ interneto banką ar užsukus į bet kurį banko padalinį.

Didelė naujiena vairuotojams: „Swedbank“ pradeda teikti civilinės atsakomybės draudimą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Didelė naujiena vairuotojams: „Swedbank“ pradeda teikti civilinės atsakomybės draudimą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-12 10:28

„Plečiame „Swedbank“ teikiamų draudimo paslaugų spektrą ir pradedame siūlyti privalomąjį vairuotojų civilinės atsakomybės draudimą. Nuo šiol mūsų klientai galės visas aktualias transporto draudimo apsaugas gauti iš „vienų rankų“, nes jau ne vienus metus teikiame Kasko draudimo paslaugą“, – teigia „Swedbank“ Privačių klientų tarnybos vadovas Pavel Ladziato.

Pasak P.Ladziato, apsidraudus „Swedbank“ vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu bus galima pasirinkti norimą sutarties galiojimo trukmę nuo 1 iki 12 mėn. ir tai neturės įtakos draudimo kainai, o pasirinkus automatinį jos pratęsimą ir automatinį apmokėjimą per e. sąskaitą, draudimas kainuos mažiau.

„Pasirinkdamas trumpesnį laikotarpį klientas vienu kartu moka mažiau nei metinė draudimo poliso kaina, o automatinis sutarties pratęsimas ir apmokėjimas užtikrins, kad jo naudojama transporto priemonė nuolatos turės galiojančią apsaugą“, – sako „Swedbank“ atstovas.

Visas su vairuotojo civilinės atsakomybės draudimu susijusias procedūras – nuo kainos pasitikrinimo, draudimo sutarties sudarymo iki žalos administravimo – „Swedbank“ klientai gali atlikti savo interneto banke taip sutaupydami laiko.

Verta pabrėžti, kad „Swedbank“ nebendradarbiauja su draudimo brokeriais, todėl draudimo pasiūlymą galima gauti tik kreipiantis tiesiogiai į „Swedbank“. Nesinaudojantys „Swedbank“ interneto banku, privalomąjį vairuotojų civilinės atsakomybės draudimą gali įsigyti ir bet kuriame banko padalinyje.

Fiziniai asmenys, kurie savo lengvąsias transporto priemones (iki 3,5 t svorio) apdraus „Swedbank“ privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu, turės galimybę pasinaudoti papildomomis nemokamomis pagalbos kelyje paslaugomis, kurios suteikiamos visą parą Lietuvoje, pavyzdžiui, pagalba išsikrovus akumuliatoriui, avarinis durų atidarymas, degalų pristatymas ir kt.

2023 m. pabaigoje „Swedbank“ buvo pasirašęs apie 21 tūkst. Kasko draudimo sutarčių. „Swedbank“ šiuo metu taip pat siūlo gyventojų turto, gyvybės, kelionių ir kitų rūšių draudimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.