Įžūlumo viršūnė: vietą kieme „užsirezervavo” aerozoliniais dažais

Žirmūnų gyventojai liko be žado: vieno daugiabučio gyventojas nusprendė vietą kieme „užsirezervuoti“ tiesiog nupiešiant numerius ant asfalto. Tam kartu su bendraminčiais jis pasiėmė aerozolinių dažų, trafaretą ir vidury baltos dienos nupiešė linijas, specialius ženklus bei automobilio valstybinį numerį tiesiog ant asfalto.

Vieno daugiabučio gyventojas nusprendė vietą kieme „užsirezervuoti“ tiesiog nupiešiant numerius ant asfalto.<br>Stop kadrai iš „Facebook“ grupės „Žirmūnai“ video.
Vieno daugiabučio gyventojas nusprendė vietą kieme „užsirezervuoti“ tiesiog nupiešiant numerius ant asfalto.<br>Stop kadrai iš „Facebook“ grupės „Žirmūnai“ video.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska

Mar 25, 2024, 9:10 AM

Kaip matome užfiksuotoje medžiagoje, vyrai nieko nevaržomi nusprendė, kad vieta kieme priklauso vienam iš jų. Stovėjimo vietos jie nepirko, nesinuomojo, o tiesiog nupiešė aerozoliniais dažais ant asfalto. Toks elgesys kaimynus itin papiktino.

Toks žymėjimas yra nelegalus. Kaip rašo įvykio liudininkai, vyrai net nesusirinko šiukšlių po tokios „talkos“.

Maža to, dienos metu, vienas vyras akivaizdžiai neatlaikė ir nusprendė pasišlapinti tiesiog ant krūmų šalia parkingo. Toks elgesys dar labiau papiktino gyventojus, kurie teigia, kad tokius vaizdus gali pamatyti ir vaikai, kurie grįžta namo iš mokyklos.

Tokie gyventojai piešiantys kažkokius ženklus ant parkingo ir siekiantys užsirezervuoti sau vietą, yra pažeidėjai ir tokius veiksmus daro nelegaliai. Šlapintis viešoje erdvėje dienos metu irgi yra netoleruojamas elgesys. Toks elgesys gali būti baudžiamas, o vaizdo medžiaga perduota e.policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.