Naujos traukinių bilietų pardavimo vietos: tinklas pasipildys daugiau kaip 2 500 naujų vietų

LTG grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ plečia traukinių bilietų pardavimų galimybes: nuo šiandien bilietus jau galima pirkti „Narvesen“ prekybos vietose ir „Lietuvos spaudos“ kioskuose, netrukus bilietais prekiaus visi „Perlo“ terminalai. Tokiu būdu „LTG Link“ bilietų pardavimo tinklas pasipildys daugiau kaip 2 500 naujų pardavimo vietų visoje Lietuvoje.

Naujos traukinių bilietų pardavimo vietos: nuo šiandien „Narvesen“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskai, netrukus visi „Perlo“ terminalai.<br>„Lietuvos geležinkeliai“ nuotr.
Naujos traukinių bilietų pardavimo vietos: nuo šiandien „Narvesen“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskai, netrukus visi „Perlo“ terminalai.<br>„Lietuvos geležinkeliai“ nuotr.
Naujos traukinių bilietų pardavimo vietos: nuo šiandien „Narvesen“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskai, netrukus visi „Perlo“ terminalai.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Naujos traukinių bilietų pardavimo vietos: nuo šiandien „Narvesen“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskai, netrukus visi „Perlo“ terminalai.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 28, 2024, 11:52 AM

Nuo šiandien startuoja prekyba traukinių bilietais „Narvesen“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskuose, o nuo balandžio 16 d. bilietus patogiai bus galima pirkti ir visuose „Perlo“ terminaluose.

Klientai turės galimybę įsigyti vienkartinius bilietus keliauti „LTG Link“ aptarnaujamais vietinio ir tarptautinio susisiekimo maršrutais, tai reiškia, kad visos Lietuvos gyventojai turės ypatingas sąlygas itin plačiame prekybos tinkle nusipirkti bilietus tokiomis pat kainomis, kaip ir kituose „LTG Link“ traukinių bilietų kanaluose .

„Mūsų tikslas – skatinti gyventojus vis dažniau pasirinkti tvarias keliones traukiniais. Galimybė nusipirkti traukinio bilietą arčiau namų ar darbo vietos – yra dar vienas žingsnis didinant paslaugų prieinamumą kuo platesniam keleivių ratui. Labai džiaugiamės, kad pasirinktas pardavimų partneris „Perlas Finance“ gali pasiūlyti papildomas patogias galimybes traukiniautojams įsigyti bilietus“, – sako „LTG Link“ vadovė Kristina Meidė.

Anot K.Meidės, platų traukinių bilietų pardavimo tinklą maždaug po mėnesio papildys ir šiuo metu stotyse montuojami bilietų pardavimo automatai. „LTG Link“ duomenimis, apie trečdalis visų parduotų bilietų yra įsigyjama traukinių stotyse esančiose kasose, dėl to buvo ieškomas sprendimas plėsti fizinius pardavimo taškus, kad visiems Lietuvos gyventojams traukinių bilietų įsigijimas būtų dar labiau prieinamas ir patogus.

Tikimasi, kad naujas pardavimų kanalas bus patogesnis tiems, kurie iki šiol atsiskaito grynaisiais pinigais stočių kasose arba perka bilietus traukinyje pas kelionių palydovus.

„Perlo“ terminalai Lietuvos didmiesčių, miestelių ir kaimelių gyventojus aptarnauja jau penkiolika metų – esame žmonėms puikiai žinomi ir patogiai prieinami. Sulaukę „LTG Link“ kvietimo savo stipriai išvystytą aptarnavimo tinklą pritaikyti ir traukinių bilietų pardavimui – pasiūlymą priėmėme, nes tikime, jog bendradarbiaudami galime būti dar naudingesni savo klientams“, – sako „Perlas Finance“ direktorius Kęstutis Gataveckas.

Pirmuoju etapu „Perlo“ terminaluose bus sudaryta galimybė įsigyti vienkartinius bilietus vietinėmis ir tarptautinėmis kryptims, taip pat bilietus su lengvatomis, moksleivio nuolaida, POLA kortelės turėtojams. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.