Sumaitotame automobilyje - dvi mergaitės iš vaikų globos namų (papildyta)

Saugų seniūnijoje, Šilutės rajone, įvyko automobilio avarija, per kurią nukentėjo keturi žmonės. Apie keistai kelyje manevruojantį visureigį pareigūnams pranešė kiti vairuotojai. Policija sureagavo į pranešimą ir „Nissan Patrol“ vairuotojas galinio vaizdo veidrodėlyje išvydo švyturėlius. Pareigūnai stabdė visureigį, tačiau vairuotojas nepakluso ir padidinęs greitį nurūko tolyn.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaišnoras

2013-07-01 17:38, atnaujinta 2018-03-05 01:05

Prasidėjo gaudynės. Pavojingai manevruodamas „Nissan Patrol“ pasuko kaimo keliukais. Galiausiai viename posūkyje vairuotojas nesuvaldė automobilio ir nulėkė nuo kelio. „Nissan“ kelis kartus vertėsi ir buvo smarkiai apgadintas. Viduje liko prispausti 4 žmonės.

Į nelaimės vietą iš karto iškviesti medikai ir ugniagesiai. Gelbėtojai specialia įranga supjaustė automobilį ir išvadavo keturis sužeistus asmenis.

Pareigūnai nustatė, kad automobiliu su dviem vaikinais važiavo dvi Saugų vaikų globos namų auklėtinės. Kaip jos pateko į automobilį ir ką veikė su vairuotoju bei jo draugu, kol kas neaišku. Paaiškėjo, kad vairuotojui yra 21 metai, o keleiviai - paaugliai nuo 13 iki 15 metų.

Visi avarijos dalyviai buvo nugabenti į ligoninę, nes patyrė įvairių sužalojimų. Policija neturėjo galimybės patikrinti, ar vairuotojas buvo blaivus.

Pareigūnai tiria įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.