Pasiskolintu automobiliu jaunas kupiškėnas išvažiavo į mirtį

Kupiškio rajone žuvo per avariją iš besivartančio automobilio iškritęs 23 metų jaunuolis. Manoma, kad Šepetos kaime gyvenantis J. Š. mirtiną avariją padarė nesuvaldęs pasiskolinto automobilio „Citroen Berlingo“.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2013-07-22 12:23, atnaujinta 2018-03-02 20:27

Nelaimė Šimonių seniūnijos Bugailiškių kaimo ribose pastebėta sekmadienio paryčiui, prieš pat 5 val. Kažkas iš keliu Kupiškis-Utena važiuojančių vairuotojų pastebėjo kelkraštyje stovintį avariją patyrusį automobilį „Citroen Berlingo“ sulamdytu stogu ir visa viršutine dalimi, apie kurį mėtėsi išbyrėję daiktais, o už daugiau nei 30 metrų ant kelio važiuojamosios dalies – gulintį žmogų.

Atskubėję iškviesti greitosios pagalbos medikai šiam jaunuoliui, kuriam buvo smarkiai sužalota galva, padėti nebegalėjo – 23 metų Šepetos kaimo gyventojas J. Š. jau buvo miręs.

Manoma, kad jaunuolis, vairuodamas automobilį „Citroen Berlingo“, jo nesuvaldė ir automobilis kelis kartus vertėsi. Tuomet vaikinas iškrito ir patyrė mirtinus sužalojimus.

Automobilis „Citroen Berlingo“ priklauso UAB „Butautų dvaro bravoras“ , tačiau pagal panaudos sutartį yra išnuomotas Kupiškio bendrovei „Muštuvis“.

Kaip lrytas.lt sakė pieno supirkimu besiverčiančios bendrovės „Muštuvis“ direktorius Vygintas Dragūnas, šiuo automobiliu važinėja jų įmonės darbuotojas, gyvenantis Kupiškyje. Bendrovės vadovas, išgirdęs apie nelaimę, jam skambino, tačiau daug neklausinėjo. „Kiek supratau, jis kažkam paskolino automobilį ir dabar kaltina save dėl nelaimės“, – sakė V. Dragūnas.

Pasak bendrovės „Muštuvis“ direktoriaus, maždaug prieš 13 metų pagamintas „Citroen“ nebuvo draustas kasko draudimu. „Bet ką reiškia automobilis, kai žmogus žuvo“, – apgailestavo V. Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.