Apkvaitęs šiaulietis su BMW sukėlė tragišką avariją

Stipriai girto ir, tikėtina, kvaišalų vartojusio šiauliečio 32 metų R. T. vairuojamas BMW šeštadienį Šiaulių rajone sukėlė vieno žmogaus gyvybės pareikalavusią avariją.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Aug 4, 2013, 11:24 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:20 AM

Apie kelyje Šiauliai-Kelmė, netoli Aukštelkės kaimo susidūrusius ir nuo kelio nuskriejusius tu ta pačia kryptimi važiavusius automobilius policijos pareigūnams buvo pranešta 14 val. 15 min.

Pirminiais duomenimis, dideliu greičiu lėkęs automobilis BMW 520 rėžėsi į antrąja eismo juosta ta pačia kryptimi važiavusį „Volkswagen Sharan“, kurį vairavo šiaulietė 62 metų E. J.

Po susidūrimo abu automobiliai nuskriejo nuo kelio sankasos, o vienatūris - dar ir apsivertė.

Per šį susidūrimą nei avarijos kaltininkas, nei kartu su juo važiavęs dar vienas asmuo nenukentėjo.

Po susidūrimo iš aplamdyto BMW iššokęs jo vairuotojas leidosi bėgti. Kur link nubėgo avarijos kaltininkas į įvykio vietą atskubėjusiems policininkams nurodė šią avariją matę žmonės.

Policininkų sučiuptam R. T. buvo nustatytas sunkus (3,94 prom.) girtumo laipsnis. Pirminis testas taip pat parodė, kad šis asmuo yra vartojęs ir kvaišalų.

Dėl po avarijos apvirtusiame vienatūryje prispausto žmogaus teko kviestis gelbėtojus.

Į ligoninę nuvežtai „Volksvagen Sharan“ vairuotojai buvo diagnozuota politrauma. Po medikų apžiūros moteris buvo išleista gydytis ambulatoriškai.

Kartu su E. J. Važiavęs jos sutuoktinis 61 metų V. J. dėl galvos sumušimo, smegenų sukrėtimo buvo paguldytas į Respublikinę Šiaulių ligoninę, tačiau dėl ūmaus širdies nepakankamumo čia netrukus mirė.

Dėl avarijos, per kurią žuvo žmogus sukėlimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Avarijos kaltininkui gresia nuo trejų iki dešimties metų nelaisvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.