Tragedija Kėdainių rajone: žuvo motociklininkas ir keleivis

Dviejų jaunų vyrų gyvybes nusinešusi tragiška eismo nelaimė įvyko šeštadienį, Kėdainių rajone, Medekšių kaimo ribose.

Skaudžios nelaimės metu vietoje žuvo krosinį motociklą vairavęs jaunas vyras ir su juo vykęs keleivis.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Skaudžios nelaimės metu vietoje žuvo krosinį motociklą vairavęs jaunas vyras ir su juo vykęs keleivis.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Aug 18, 2013, 12:56 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:33 PM

Apie 22 val. kelio Jonava – Kėdainiai - Šeduva 28-ame kilometre 27 metų S. D. vairuojamas automobilis „Opel Vectra“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi be šviesų važiavusį krosinį motociklą „Yamaha“.

Nelaimės metu žuvo apie 25-30 metų motociklininkas ir kartu su juo vykęs jaunuolis. Abu žuvusieji neturėjo asmens dokumentų, todėl policijos pareigūnams tragedijos vietoje nepavyko nustatyti jų tapatybių. Tragedijos vietoje rastas vieno žuvusiųjų mobiliojo ryšio telefonas, tačiau nuo smūgio jis buvo sudužęs.

 „Opel Vectra“ vairuotojas policijos pareigūnams pasakojo nepastebėjęs be šviesų važiavusio motociklo, nes jį apakinęs priešpriešiais vykęs automobilis.

Pasak Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnų, žuvusiųjų asmenybės sekmadienį per pietus dar nebuvo žinomos.

Pareigūnai apklausė vietos gyventojus, tačiau tragiškos avarijos aukų niekas neatpažino. Susisiekta ir su motociklų sporto entuziastus vienijančiomis organizacijomis, jų atstovai taip pat niekuo negalėjo padėti. Žuvęs motociklininkas ir keleivis vilkėjo laisvalaikio apranga, tad spėjama, kad jie gyveno netoli nuo nelaimės vietos. Pasak policijos abu žuvę vaikinai buvo apie 25-30 metų amžiaus, lieso kūno sudėjimo.

Vieno jų ūgis – apie 190 cm., jis vilkėjo mėlynos spalvos medvilniniais marškinėliais, juodą su žaliu pamušalu sportinį švarkelį, džinsinius šortus. Kitas jaunuolis – apie 180 cm. ūgio, jis vilkėjo juodos spalvos marškinėlius su trimis baltomis juostelėmis, juodomis sportinėmis kelnėmis, avėjo sportinius batelius „Nike“.

Policijos duomenimis, abu vyrai motociklu vyko be šalmų, neturėjo šviesą atspindinčių liemenių.

Pareigūnai viliasi sulaukti žmonių pagalbos, galinčius padėti nustatyti žuvusiųjų asmenybes. Turinčius vertingos informacijos prašoma skambinti telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.