Per avariją kelyje „Via Baltica“ žuvo du žmonės (dar papildyta)

Pirmadienį po pietų kelyje „Via Baltica“ įvyko skaudi nelaimė. Susidūrus sunkvežimiui ir lengvajam automobiliui žuvo du žmonės - vyras ir moteris. Dar vienas žmogus buvo sužalotas.

Per nelaimę žuvo „Volkswagen Passat“ automobilio vairuotojas ir keleivė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Per nelaimę žuvo „Volkswagen Passat“ automobilio vairuotojas ir keleivė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Sep 2, 2013, 3:59 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:50 PM

Pirminiais duomenimis, sunkvežimis „Mercedes Benz“ su lenkiškais numeriais važiavo nuo Kauno link Kėdainių. Netoli Vandžiogalos, ties įsukimu į Vigius sunkvežimio vairuotojas bandė sustabdyti transporto priemonę, tačiau dėl lietaus ir slidžios kelio dangos išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su „Volkswagen Passat“ automobiliu.

Po susidūrimo abu automobiliai nulėkė nuo kelio. „Volkswagen Passat" atsidūrė griovyje, o sunkvežimis „Mercedes Benz“ pakibo ant kelio sankasos.

Per nelaimę žuvo „Volkswagen Passat“ automobilio vairuotojas ir keleivė. Dar vienas šiuo automobiliu važiavęs žmogus sužalotas. Jis nuvežtas į ligoninę.

Sunkvežimio vairuotojas nenukentėjo.

Iš lengvojo automobilio žmones vadavo ugniagesiai.

19 val.Avarijos aplinkybes tiriantys pareigūnai kol kas nenustatė žuvusių žmonių tapatybių, mat įvykio vietoje rasti tik vienos moters asmens dokumentai.

Pasak tyrėjų, žuvusieji vyras ir moteris gali būti 28—30 metų. Pirminiais duomenimis, automobilis „Volkswagen Passat“ registruotas Kaune. Tačiau nežinoma, ar žuvęs vyriškis ir yra jo savininkas.

Prie vilkiko vairo sėdėjo 48 metų Lenkijos pilietis E.L. Daugiau kaip du dešimtmečius vilkiką vairuojantis vyriškis patyrė stiprų šoką ir tikino neįsivaizduojantis, kaip įvyko nelaimė.

Apie 18 val. 30 min. Kaune įvyko dar viena eismo nelaimė. Marvelės gatvėje kaktomuša susidūrė du lengvieji automobiliai. Vienas vairuotojas išvežtas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: bendrovės „Foxpay“ istorijoje – naujas posūkis