Baleto primarijus Nerijus Juška automobilį stato kur pakliuvo

Primarijus Nerijus Juška nėra geriausias pavyzdys šalies vairuotojams. Antradienį, rugsėjo 2 d. atvykęs į repeticiją Lietuvos operos ir baleto teatre, jis nesivargino ieškoti laisvos stovėjimo vietos, o savo automobilį paliko tiesiog ant šaligatvio.

Nerijaus Juškos vairuojamas „Audi A6“<br>Tomo Bauro nuotr.
Nerijaus Juškos vairuojamas „Audi A6“<br>Tomo Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Saulius Rinkevičius

Sep 2, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 3:28 AM

Kalbėdamas telefonu su Lrytas.lt žurnalistais šokėjas patvirtino būtent toje vietoje pastatęs automobilį. Anot N.Juškos, ji rezervuota darbuotojams. Nors kelio ženklas darbuotojams skirtas vietas nurodo dešiniau ir neleidžia užvažiuoti ant šaligatvio, pats primarijus buvo įsitikinęs, kad jam taip galima.

„Niekas čia nieko nepažeidžia, viskas gerai. Rezervuotos vietos tam ir yra“, - trumpai kalbėjo šokėjas.

Sustoti ir stovėti ant vejos ar šaligatvio draudžiama, išskyrus tuos atvejus, kai tai leidžia stovėjimo būdą nurodantys kelio ženklai. Arba transporto priemonė nurodyta prekybai viešo renginio metu skirtame leidime. Visa tai rašoma šiuo metu galiojančiose kelių eismo taisyklėse.

Operos ir baleto teatro apsaugos viršininkas Mykolas Cicėnas patikino, kad jų dispozicijoje yra tik nedidelė ženklais apribota stovėjimo aikštelės dalis. Jokie specialūs leidimai, anot pašnekovo, neegzistuoja.

„Be abejonės ant šaligatvio mašinos neturi būti statomos. Nežinau, kas galėjo taip klaidingai jį (N.Jušką – red. past.) informuoti, kad jis gali statyti automobilį ant šaligatvio plytelių“, - kalbėjo apsaugos viršininkas pridurdamas, kad pats šokėjas ir turėtų būti nubaustas už šį pažeidimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.