Eksperimentas: kaip vairuoti, kai keleivis neįtikėtinai blaško

Daugeliui iš mūsų tenka susikaupti ir nekreipiant dėmesio į blaškančius išorinius veiksnius sėkmingai atlikti savo darbą.

Chrisas Forsbergas vairuoja treniruočių automobilį krečiamas elektros šoko<br>Youtube.com nuotr.
Chrisas Forsbergas vairuoja treniruočių automobilį krečiamas elektros šoko<br>Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2014, 7:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:41 PM

Vairuotojams taip pat tenka ištverti įvairų blaškantį keleivių elgesį, kai šalia sėdintis draugas be perstojo šneka arba kažko reikalauja vaikai.

Du lenktynininkai nusprendė patikrinti, ar aktyviam keleivio blaškymui gali atsilaikyti net patyręs vairuotojas. Tačiau jie žengė dar žingsnį toliau ir efektą sustiprino lengvu elektrošoku.

„Formula Drift“ lenktynininkas Chrisas Forsbergas yra patyręs šonaslydžio meistras. Dėl sugebėjimo susikaupti varžybose ir nuosekliai gerų rezultatų draugų jis netgi vadinamas ledkalniu.

Įprastai sportiniame automobilyje nėra nieko, kas blaškytų dėmesį, tačiau jei šalia sėdi vyrukas su elektros šoku situacija iš esmės keičiasi.

Ch.Forsbergui buvo mestas iššūkis treniruočių automobiliu išvažiuoti į trasą, o tuo metu jo pašonėje įsitaisęs kankintojas Tony Angelo su elektros šoku taikėsi į įvairias vairuotojo kūno vietas stengdamasis priversti jį prarasti koncentraciją ir automobilio kontrolę.

Viskas prasidėjo sąlyginiai ramiai, tačiau su kiekvienu važiavimu Angelo stengėsi vis labiau išvesti iš rikiuotės patyrusį vairuotoją.

Pavyko jam ar ne, sužinosite patys peržiūrėję žemiau pateiktą vaizdo įrašą. Mes tik pasakysime, kad pačiam kankintojui elektros šoko taip pat šiek tiek kliuvo.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.