Kurioziškos avarijos priežastis – degantys pažasties plaukai

Beprotiškas elgesys automobilyje vos nesibaigė penkių jaunuolių žūtimi.

Pažasties plaukus vairuotojui padegti sugalvojęs keleivis sukėlė didžiulę avariją.<br>Liudininkų nuotr.
Pažasties plaukus vairuotojui padegti sugalvojęs keleivis sukėlė didžiulę avariją.<br>Liudininkų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 1:14 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:00 PM

Aidaho valstijoje savaitgalį avariją patyrė paauglių pilnas visureigis. Kaip praneša vietos pareigūnai, vairuotojas automobilio nesuvaldė po tai, kai draugas uždegė jo pažasties plaukus.

Avarijos metu buvo sužeisti „Ford Bronco“ visureigyje važiavę penki jaunuoliai. Kaip „The Huffington Post“ informavo Ados apskrities šerifo biuro atstovai, visi jie buvo išgabenti į ligoninę.

Dvi merginos, 15-os ir 16-os metų, eismo įvykio metu iškrito iš automobilio, tačiau kaip ir likę keleiviai, gyvybei pavojų keliančių sužeidimų išvengė.

Šerifo biuro atstovai pranešė, kad visureigis apvirto po to, kai kvailiodamas priekinėje sėdynėje įsitaisęs 16 metų jaunuolis uždegė 18 metų Tristiano Myerso pažasties plaukus. Pastarasis tuo metu vairavo. Avariją jaunuoliai padarė maždaug 5 val. 30 min. į pietryčius nuo Boisė miesto.

Pareigūnų ataskaitose taip pat minima, kad T. Myersas vairavo neatsargiai, o 16-etis draugas sukėlė pavojų jo sveikatai. Nesėkmingo pokšto autoriaus vardas neskelbiamas. Nieko nepranešama ir apie dar vieną 17 metų keleivį, kuris avarijos metu taip pat sėdėjo priekinėje sėdynėje. Šerifo pavaduotojai praneša, kad nei vienas iš paauglių nebuvo prisisegęs saugos diržo. Taip pat yra įrodymų, kad T. Myersas viršijo greitį. Artimiausiu metu turėtų įvykti šią kuriozišką avariją padariusio vairuotojo teismas.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.