Blogiausio žiemos juokelio prizas – interneto „šmaikštašikniams“

Sekmadienio naktį Lietuvoje pasnigo ir prasidėjo tai, kas iš tikrųjų nieko nestebina ir nutinka kasmet.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2015, 6:05 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 10:25 PM

Vos ant kelio pasirodė neaiški balta masė, pasipylė avarijos, po kurių vairuotojai su nuostaba veiduose teisinosi: „Taigi slidu!“. O tada kaltais tapo visi kiti, pradedant oru, kitais vairuotojais ir baigiant kelininkais.

Šie, pasak socialinių tinklų išminčių, yra patys kalčiausi.

Nors kartu su mada ploti lėktuvuose bei prašinėti nuolaidėlių iš tėvų draugų pamažu nyksta ir įprotis kaltinti bet ką, tik ne save, žiemą tai negalioja.

Net ir žinomi „Facebook“ piliečiai iš pat ryto pasipuošė labiausiai nuvalkiotu šaltojo sezono juokeliu: „Žiema ir vėl kelininkus užklupo netikėtai“.

Tūkstančiai tų, kurie slystelėjo ant pirmo sniego arba vėlavo į darbą, nes dar nenusipirko sniego valymo šluotelės, spaudė „patinka“. Bet ar tikrai tie, kuriuos žiema užklupo netikėtai, yra kelininkai?

Jei normalu žiemą neiti į gatvę su trumpomis rankovėmis, o apsivilkti paltą, negi nekyla mintis, kad vasarinis greitis, stabdymo kelias ir tuo labiau vasarinės padangos bus blogai?

Jei šį tekstą skaitote ne Tenerifės paplūdimyje, nusipirkite geras žiemines padangas (geros – tai ne tos, mažiausiai nudėvėtos iš turgaus sandėlių) ir neviršykite greičio, kurio liepia laikytis ne tik kelio ženklai, bet ir savisaugos instinktas.

Kabėti griovyje ratais aukštyn – visai nešmaikštu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.