Vaikinas „pažadino žvėriuką“ – pamatykite, kuo tai baigėsi

Jauni vairuotojai su galingais automobiliais BMW, norintys padaryti įspūdį draugėms, pavojų kelia visame pasaulyje. Naujausias pavyzdys – kabrioletu M3 nepamirštamą pasivažinėjimą merginai suteikęs taivanietis.

Greitį viršijęs jaunuolis su BMW M3 taranavo ne pagal taisykles gatvėje apsisukti bandantį taksistą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Greitį viršijęs jaunuolis su BMW M3 taranavo ne pagal taisykles gatvėje apsisukti bandantį taksistą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 1:36 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 3:38 AM

Situacija labai primena praėjusių metų spalį Vilniuje įvykusią nelaimę, kai fotografas Arnoldas Ivanauskas sugalvojo nustebinti merginą. Nesuvaldęs BMW M3 jis įskriejo į autobusų stotelę ir sužalojo aštuonis žmones.

Taivanietis vairavo dar greitesnį naujesnės kartos M3 modelį. Griausmingas jo 400 AG galios V8 tipo variklis ir įsibėgėjimas, sprendžiant iš šūksnių, tikrai darė įspūdį jo draugei.

Tačiau važiuoti intensyvaus eismo gatve greičiau nei 100 km/val. buvo labai blogas sumanymas.

Pats greičio viršijimas buvo labai pavojingas, o prie to prisidėjo ir lėta vaikino reakcija – užkirtusį kelią taksi automobilį jis pastebėjo tik likus akimirkai iki susidūrimo.

Sustabdyti įsibėgėjusį BMW ar išvengti avarijos manevruojant jau nebuvo laiko.

Jaunuolio naudai galima pasakyti, kad jis nebuvo vienintelis neatsakingai šioje situacijoje pasielgęs vairuotojas. Apsisukti iš pirmosios juostos bandęs taksistas – taip pat taisyklių pažeidėjas.

Sprendžiant iš garso, smūgis buvo ganėtinai stiprus. Taksi automobilio vairuotojui pasisekė, kad BMW taranavo ne jo duris, o šiek tiek toliau priekyje.

Jauniems sportinių automobilių entuziastams šis siužetas galėtų priminti, kuo gali baigtis neatsakingas ir chuliganiškas elgesys kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.