Gražuolės S. Kateivaitės mylimasis skriejo 260 km/val, bet baudos negaus

Galingus automobilius ir greitį mėgstantis Simonos Kateivaitės draugas Aurimas Buikys socialinio tinklapio paskyroje pasidalino naujausio savo „žygdarbio“ iliustracija.

Simonos Kateivaitės draugas Aurimas Buikys pasivažinėjimo 260 km/val. greičiu nesureikšmina.<br>Faebook.com nuotr.
Simonos Kateivaitės draugas Aurimas Buikys pasivažinėjimo 260 km/val. greičiu nesureikšmina.<br>Faebook.com nuotr.
Užfiksuotas automobilio spidometras policijai nesuteikia pakankamai informacijos apie pažeidimo aplinkybes.<br>Facebook.com nuotr.
Užfiksuotas automobilio spidometras policijai nesuteikia pakankamai informacijos apie pažeidimo aplinkybes.<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 28, 2016, 11:49 AM, atnaujinta May 11, 2017, 9:18 PM

Nuotraukoje įamžintas BMW spidometras, kurio rodyklė rodo 260 km/val.

Klaipėdietis ne kartą turėjo reikalų su kelių policija, tačiau dėl pastarojo savo prasižengimo yra ramus, pranešė klaipeda.diena.lt. Vyras įsitikinęs, kad pareigūnai tiesiog nesugebės nieko įrodyti.

„Bet navigacija tai rodė 270 km/val. Nieko čia įspūdingo, automobilis specialiai paruoštas. Automobilis buvo tobulintas Kaune. Todėl ir dirba variklis visu pajėgumu. Jame sumontuotas benzininis dviejų turbinų variklis. Jis labai lengvai įsibėgėja iki tokio greičio. Gaila, kad spidometras terodo 260 km/val. padalą“, – tvirtino A.Buikys.

Bet net jo atviras prisipažinimas neužtrauks vyrui atsakomybės, nes policijos pareigūnai negali skirti baudos nežinodami visų pažeidimo aplinkybių ir turėdami tik vieną socialiniame tinkle paviešintą nuotrauką.

Baudai skirti reikalingas liudininkas, kuris galėtų patvirtinti pažeidimo aplinkybes. Taip pat tinka ir bet koks vaizdo įrašas.

Tuo metu A. Buikys dėl tokio savo elgesio visiškai neatgailauja. Vaikinas pažymi, kad automobilis yra tobulintas, o dviem turbinomis aprūpinto benzininio variklio galia siekia 380 AG.

A.Buikys jau anksčiau pagarsėjo ekscentriškais poelgiais. Jis šokiravo internautus prieš kurį laiką paskelbęs kraupiu, kraujo purslus vaizduojančiu lipduku apklijuoto BMW nuotrauką. O poros nuotrauka prie vardiniais numeriais PI5K NX pažymėto automobilio sukėlė dar didesnį ažiotažą.

Tokį A.Buikio elgesį internautai vertina nedviprasmiškai. Bereikalingą riziką daugelis jų laiko visiškai nepateisinama ir stebisi, kodėl kelių chuliganas iki šiol nepasimokė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.