Keršydamas motociklininkui automobilio vairuotojas sukėlė šiurpią avariją

Eismo juostos nepasidalinusių dviejų vairuotojų konfliktas Kalifornijoje (JAV) baigėsi šiurpia avarija. Motociklininkas spyrė į šalia važiavusį automobilį, o šios vairuotojas neliko skolingas – bandė jį numušti. Tačiau nesuvaldęs automobilio trenkėsi į atitvarus, po to į visureigį, kuris nuo smūgio apvirto. Tuo metu motociklininkas lyg niekur nieko nuvažiavo sau.

Dėl dviejų karštakošių vairuotojų konflikto nukentėjo niekuo dėtas žmogus.<br>Lrytas.lt nuotr.
Dėl dviejų karštakošių vairuotojų konflikto nukentėjo niekuo dėtas žmogus.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2017, 12:38 PM

Kalifornijos greitkelių policija šiuo metu ieško motociklininko, kuris trečiadienio rytą įvykusioje avarijoje laikomas įtariamuoju.

Dėl tarp jo ir lengvojo automobilio vairuotojo rimtai nukentėjo kitas niekuo dėtas žmogus, kuris buvo išgabentas į ligoninę.

Kaip skelbė signalscv.com, avarija ankstyvą trečiadienio rytą 5 val. 45 min. įvyko Niuholo prospekte. „Nissan“ vairuotojas važiavo pietų kryptimi du ir daugiau keleivių vežančioms transporto priemonės skirta eismo juosta.

Jo kairėje tuo pat metu važiavo didelis „Harley-Davidson“ tipo motociklas. Tuomet parp lengvojo automobilio vairuotojo ir motociklininko kilo konfliktas.

„Nissan“ vairuotojas po staigaus manevro nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į transporto srautus skiriantį atitvarą. Atsimušęs jis išlėkė į antrą eismo juostą ir trenkėsi į ja važiavusį „Cadillac“ visureigį, kuris dėl smūgio apsivertė.

Nekreipdamas dėmesio į avarijos padarinius motociklininkas pasišalino iš įvykio vietos.

Internautai pastebi, kad tokią ūmia motociklininko reakciją galėjo sukelti neatsargus automobilio vairuotojo elgesys. Vaizdo įrašo pradžioje matyti, kaip jis įsuka į kraštinę eismo juostą kirsdamas tris ištisines linijas.

Dėl patirtų sužeidimų „Cadillac“ vairuotojas buvo išgabentas į artimiausią ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.