Po avarijos šokiravo ciniškas poelgis – nežino, kas tai padarė

Per automobilio avariją gyvenimo draugo netekusią, sunkių traumų patyrusią 54 metų Radviliškio rajono gyventoją pribloškė žinia apie po eismo įvykio paslaptingai pradingusius pinigus.

Nuo rąstus vežusio vilkiko atsikabinusi priekaba trenkėsi į vienatūrį „Chrysler Voyager“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Nuo rąstus vežusio vilkiko atsikabinusi priekaba trenkėsi į vienatūrį „Chrysler Voyager“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2018, 8:20 AM, atnaujinta May 30, 2018, 12:57 PM

Iš ligoninės išleista ir savo daiktus atgavusi moteris rankinėje buvusioje piniginėje pasigedo 140 eurų.

Maža to, jai grąžintų velionio vyro kelnių kišenėje Radviliškio rajono gyventoja neberado ir ten turėjusių būti 270 eurų.

Tragiška avarija Komariškių (Radviliškio r.) kaimo ribose įvyko kovo 22-ąją po 20 val.

Nuo keliu Jonava–Kėdainiai–Šeduva rąstus vežančio vilkiko atsikabinusi priekaba trenkėsi į šiuo keliu važiuojantį vienatūrį „Chrysler Voyager“.

Rąstų prikrauta priekaba sumaitojo jos kelyje pasitaikiusį vienatūrį.

Iš sumaitoto „Chrysler Voyager“ ištraukta 54 metų moteris buvo skubiai nuvežta į ligoninę ir paguldyta į reanimacijos skyrių.

Automobilį vairavusiam jos gyvenimo draugui 56 metų Radviliškio rajono gyventojui medikai jau nebegalėjo padėti – nuo patirtų sužalojimų vyras mirė.

Avarijos aplinkybes ėmę tirti pareigūnai nufotografavo įvykio vietoje rastus daiktus, juos surinko ir padarė rastų daiktų aprašą. Tyrėjai aprašė ir įvykio vietoje rastos moteriškos rankinės turinį.

Kitą dieną šią rankinę pareigūnai atidavė ligoninėje gydomos moters sūnui.

Artimiesiems buvo grąžinti ir drabužiai, kuriais vilkėjo per avariją žuvęs automobilio vairuotojas. Radviliškio rajono gyventoja rankinėje buvusioje piniginėje turėtų 140 eurų pasigedo praėjusią savaitę.

Iš ligoninės išleista moteris apie pinigų dingimą užsiminė rankinę iš policijos komisariato paėmusiam sūnui. Kadangi sūnus tvirtino pinigų neėmęs, moteris įtarė, kad jie buvo pavogti.

Neberadusi pinigų piniginėje nukentėjusioji nusprendė patikrinti ir drabužius, kuriais vilkėjo per avariją žuvęs jos gyvenimo draugas.

Moteris tikino, kad vyras į kelnių kišenę buvo įsidėjęs 270 eurų.

Neberadusi ir šių pinigų Radviliškio rajono gyventoja nusprendė kreiptis į policiją. Moteris nurodė patyrusi 410 eurų žalą.

Nukentėjusiosios pareiškimą gavę pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.