Užfiksavo šiurpią avariją Biržuose: įžūlus dviratininkas gavo skaudžią pamoką

„Dviratis yra tokia pati transporto priemonė, kuri privalo laikytis eismo taisyklių, o kai jų nesilaiko, atsitinka taip“, – bene geriausiai pirmadienį, lapkričio 26 dieną Biržuose įvykusios avarijos priežastis įvardino vietos pareigūnai.

 Greitai sankryžą prasmukti sumanęs dviratininkas numatyto kelionės tikslo taip ir nepasiekė.<br> Ekrano nuotr.
 Greitai sankryžą prasmukti sumanęs dviratininkas numatyto kelionės tikslo taip ir nepasiekė.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-30 20:32, atnaujinta 2018-11-30 21:39

Policija paskelbė vaizdo įrašą, kuriame galima aiškiai matyti, kaip judrioje miesto sankryžoje dviratininkas pažeisdamas taisykles iš pirmosios juostos suko į kairę. 

Jis drąsiai apvažiavo taisyklingai manevrą atlikti pasiruošusį žalią universalą ir neparodęs jokio signalo bandė prasmuko tarp jo ir priešais stovėjusio juodo „Citroen“. 

Toks neapgalvotas ir chuliganiškas manevras šį kartą baigėsi liūdnai. Priešinga kryptimi tiesiai važiavusio balto „Volkswagen Transporter“ vairuotojas nepastebėjo dviratininko ir jį partrenkė. 

„Laimei, šįkart įvykis nesibaigė tragiškai – dviratininkas sužeistas ir šiuo metu gydomas ligoninėje“, – skelbia Biržų policija.

Saugaus eismo pamoką neatsakingam dviratininkui primins randai ant kūno ir gauta bauda. Visgi, kaip teisingai pastebėjo pareigūnai, vyras gali džiaugtis, kad tokioje pavojingoje situacijoje atsipirko tik sužeidimais.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.