Dėl remonto darbų ribojamas eismas Savanorių prospekte

UAB „Grinda“ informuoja, kad nuo šios savaitės pradeda remontuoti Savanorių prospektą. Dėl remonto darbų gatvėje bus ribojamas eismas. Nuo Vaduvos stotelės iki Fizikos instituto stotelės bus sutvarkyti kelkraščiai, pašalintas perteklinis šalikelėse susikaupęs grunto sluoksnis, sutvarkytos asfalto pažaidos, paklota nauja asfalto danga.

Dėl remonto darbų Savanorių prospekte bus ribojamas eismas. <br>Pranešimo autorių nuotr.
Dėl remonto darbų Savanorių prospekte bus ribojamas eismas. <br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Andrijauskas, www.madeinvilnius.lt

May 29, 2020, 9:54 AM

Savanorių prospektas – viena judriausių sostinės gatvių, vedanti į Aukštuosius Panerius, Trakų Vokę, Grigiškes, Vaidotus, ir svarbi jungtis su autostrada Vilnius-Klaipėda bei magistraliniais keliais link Trakų ir Druskininkų. Ilgi eksploatacijos metai ir intensyvus sunkiojo transporto eismas daro įtaką dangos kokybei, todėl atėjo laikas atnaujinti šią svarbią transporto arteriją“, – sako „Grindos“ atstovai.

Darbų vietoje įrengti laikini įspėjamieji ir draudžiamieji kelio ženklai, nukreipiamosios gairės, apie remontą skelbia švieslentės.

„Remonto metu bus stengiamasi sudaryti kuo mažiau nepatogumų eismo dalyviams: darbai vyks ne piko metu (nuo 9 val. iki 15 val.). Vairuotojus prašome atkreipti dėmesį, kad dėl vykdomų darbų mažinamas leistinas greitis, transportas nukreipiamas viena eismo juosta.

Jei yra galimybė, rekomenduojame planuoti kelionę Gariūnų gatve“, – rašoma „Grindos“ pranešime.

Darbus žadama užbaigti iki birželio 5 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.