Vyriausybė nusprendė registruotiems Neringoje ir Smiltynėje leisti pirmumo tvarka patekti į keltą

Vyriausybė trečiadienį pasitarime pritarė Susisiekimo ministerijos siūlymui sudaryti sąlygas asmenims ir transporto priemonėms, registruotiems Neringoje ir Klaipėdos miesto dalyje Smiltynėje, pirmumo tvarka patekti į keltą, keliantį į Kuršių neriją ir iš jos.

G.Pilaičio nuotr.
G.Pilaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2020, 3:29 PM

Susisiekimo ministerija numatomo teisinio reguliavimo poveikio vertinimo pažymoje nurodo, kad šiais pakeitimais galimi ir neigiami padariniai socialinei sričiai, nes pirmumo tvarka būtų taikoma tik tam tikrai visuomenės grupei.

Taip pat pažymimas poveikis konkurencija – suteikta teisė ūkio subjektams, registruotiems Neringoje ir Klaipėdos miesto dalyje Smiltynėje, pirmumo tvarka patekti į keltą savo ruožtu pažeistų lygiateisiškumo ir nediskriminavimo principus, galėtų turėti netiesioginį poveikį kitiems ūkio subjektams.

Iki šiol teisės aktai nenumatė, kad Neringos miesto ir Smiltynės gyventojai, juridiniai asmenys ir jų transporto priemonės pirmumo tvarka būtų įleidžiami į keltą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?