Gedimino prospektas – lyg nuosavas: kelio ženklus keičia kaip panorėję

Gedimino prospekte prie Katedros aikštės ketvirtadienį pastebėję iškilusius stulpelius vilniečiai gūžčiojo pečiais.

Prie Gedimino prospekte iškilusių stulpelių pastatė draudžiantį važiuoti kelio ženklą, ir greičiausiai jį pamiršo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Prie Gedimino prospekte iškilusių stulpelių pastatė draudžiantį važiuoti kelio ženklą, ir greičiausiai jį pamiršo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2020, 12:15 PM

Nejaugi valdžia užkardais vėl gina pagrindinę gatvę? Pasirodo, ne. Kuriant naująjį „Netflix“ serialą Odminių skvere buvo filmuojama svarbi serialo scena – pasakojamas įvykis, kuris pagrindinį serialo herojų padarė žinomą visame pasaulyje.

Todėl ir buvo draudžiamas transporto priemonių eismas Gedimino prospektu. Tik ar vilniečius pasiekė informacija apie ribojimus? Juk savivaldybės ar Vilniaus kino biuro interneto svetaines ne visi kasdien peržiūri.

Valdžia per daug ir nesivargino. Tiesiog prie Gedimino prospekte iškilusių stulpelių pastatė draudžiantį važiuoti kelio ženklą, ir viskas. O vilniečiai jau buvo spėję įprasti, kad Gedimino prospektas atviras automobiliams.

Tiesa, savivaldybė, pažadėjusi jį atidaryti spalio 1-ąją, tai padarė keliomis dienomis vėliau – ėmė ir pamiršo, nors nuo uždarymo gegužę buvo praėję tik keli mėnesiai. Ne bėda, juk Gedimino prospektas jau kaip nuosavas: ką noriu, tą darau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.