Keliuose yra slidžių ruožų

Pirmadienio rytą sudėtingiausios eismo sąlygos Telšių ir Tauragės apskrityse bei Raseinių ir Švenčionių rajonuose, čia visi valstybinės reikšmės keliais slidūs, vietomis su prispausto sniego provėžomis, informuoja kelininkai.

Slidžiais ir provėžotais keliais rūpinasi bendrovė „Kelių priežiūra“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Slidžiais ir provėžotais keliais rūpinasi bendrovė „Kelių priežiūra“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2020, 8:12 AM

Kai kur, ypač Rytų ir Šiaurės rytų Lietuvoje, mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai šalies keliai išlieka slidūs, vietomis su prispausto sniego provėžomis iki 10 cm. Slidžiais ir provėžotais keliais rūpinasi bendrovė „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų kelininkai prašo atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Likusioje šalies dalyje kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos. Šalyje – be kritulių. Oro temperatūra svyruoja nuo 0 iki 2 laipsnių šalčio.

Lietuvos automobilių kelių direkcija perspėja vairuotojus, kad ir dieną eismo sąlygos bus sudėtingos – jas sunkins plikledis ir lijundra.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną daug kur krituliai. Vietomis lijundra, plikledis. Vėjas pietryčių, 8–13 m/s, gūsiai 15–20 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 0 iki 4 laipsniai šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.