Kelininkai perspėja – keliuose yra slidžių ruožų

Dėl buvusių ir besitęsiančių kritulių šeštadienį sudėtingesnės eismo sąlygos yra vidurio ir pietvakarių Lietuvoje. Čia pagrindinių kelių dangos vietomis su pažliugusio sniego provėžomis, o rajoniniai keliai padengti plonu sniego sluoksniu, slidūs, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Keliai padengti plonu sniego sluoksniu, slidūs.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Keliai padengti plonu sniego sluoksniu, slidūs.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2021, 10:00 AM, atnaujinta Jan 2, 2021, 10:01 AM

Raseinių, Jonavos, Alytaus, Trakų ir Zarasų rajonuose plikledis. Keliai yra prižiūrimi, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į oro sąlygas ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį ir laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis yra drėgnų kelių ruožų, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai padengti plonu šlapio sniego sluoksniu, vietomis su provėžomis.

Didžiojoje šalies dalyje silpnas snygis, vietomis pereinantis į šlapdribą, tik šiaurės rytų Lietuvoje be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.