Eismo sąlygos – sudėtingos

Auštant šeštadieniui, dėl snygio visoje Lietuvoje eismo sąlygos yra sudėtingos, keliai padengti puraus, vietomis prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs. Slidžius kelių ruožus barsto ir valo AB „Kelių priežiūra“. Magistraliniai šalies keliai daugiausia yra šlapi, vietomis su prispausto sniego provėžomis.

Eismo sąlygos – sudėtingos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Eismo sąlygos – sudėtingos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2021, 9:16 AM

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija vairuotojų prašo atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, Šalčininkų rajone lijundra, Kauno apskrityje be kritulių, visoje likusioje šalies dalyje – snygis. Oro temperatūra – nuo 1 iki 4 laipsnių šalčio.

Dieną eismo sąlygas sunkins snygis ir plikledis. Daugelyje rajonų pasnigs, vyraus nedidelis sniegas. Vietomis bus šlapio sniego apdraba. Plikledis. Vėjas šiaurinių krypčių, nestiprus.

Oro temperatūra svyruos nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.