Automobilyje užsitrenkus 2 metų berniukui prireikė gelbėtojų pagalbos: negailėjo gerų žodžių ugniagesiams

Sekmadienio popietę ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos medikai skubėjo į Kėdainių Justinavos sodus, mat čia pagalbos prireikė mažam vaikui, kuris užsitrenkė automobilyje. Laimei, gelbėjimo operacija baigėsi sėkmingai, vaikas perduotas mamai ir močiutei.

Sekmadienio popietę ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos medikai skubėjo į Justinavos sodus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Sekmadienio popietę ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos medikai skubėjo į Justinavos sodus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Sekmadienio popietę ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos medikai skubėjo į Justinavos sodus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Sekmadienio popietę ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos medikai skubėjo į Justinavos sodus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Dimitrijus Kuprijanovas

Nov 19, 2021, 10:41 AM

Ilsėjosi sode

Kėdainietė Rima Sagatė su iš Šiaulių pasisvečiuoti atvažiavusia dukra bei vos 2 metų berniuku atvyko pailsėti į Kėdainių mieste, Ilgojoje gatvėje, esantį sodą.

„Tiesiog atvažiavom prieš anūko miegą pabūti lauke, pažaisti kamuoliu, pasisupti. Pailsėjome, ruošėmės važiuoti namo. Vaikas, šuo, rankinė, telefonas – viskas buvo automobilyje. Jau ruošėmės vykti namo, liko tik sodo vartus uždaryti, kai supratome, kad užsitrenkė mašinos durys“, – sekmadienį „Rinkos aikštei“ pasakojo moteris.

Kvietė pagalbą

Moterys ėmė stresuoti, nes neturėjo net telefono, kuriuo galėtų išsikviesti pagalbą. Tuomet jos ėmė stabdyti pravažiuojančius automobilius ir prašyti pagalbos.

„Mes stabdėme pravažiuojančias mašinas ir prašėme pagalbos. Žmonės sustojo, paskambino telefonu 112. Tuomet labai greitai atvyko gaisrininkų ekipažas ir medikai“, – dėstė R. Sagatė.

Baigėsi laimingai

Atskubėję ugniagesiai gelbėtojai atidarė mašinos duris, vaiką apžiūrėjo medikai, šis buvo sveikut sveikutėlis. Vaikas buvo perduotas mamos ir močiutės globon.

„Dėkojame ugniagesiams gelbėtojams ir medikams. Gelbėtojai labai profesionaliai atidarė mašinos duris. Visi elgėsi labai maloniai, mus ramino.

Jei būtume kvietę avarinę tarnybą, ši būtų atvažiavusi už poros valandų, mes tiek laukti negalėjome. Daužti lango irgi nesinorėjo, jis juk brangus, be to, vaikas išsigąstų labai.

Tikrai patyrėme didelį stresą, bet norėtume padėkoti visiems, kurie mums padėjo – sustojusiems, kvietusiems pagalbą, medikams, gelbėtojams“, – gerų žodžių negailėjo R. Sagatė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.