Bergždžia kova su vilniečiais: kelią trumpina neleistinoje vietoje, kaskart tvoroje išlupę skylę

Buivydiškių gatvėje – bergždžia kova su vilniečiais, kurie kelią trumpina neleistinoje vietoje kirsdami 4 eismo juostas, ir vis atsirandančia skyle tvoroje.

Išardę tvorą Buivydiškių gyventojai skiriamojoje juostoje jau pramynė taką.
Išardę tvorą Buivydiškių gyventojai skiriamojoje juostoje jau pramynė taką.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2022, 3:47 PM

Nuo praėjusių metų rugsėjo iki sausio – tiek segmentinė tvora saugojo pėsčiuosius Buivydiškių gatvėje. Dabar ji vėl išlaužta. Per atsiradusią skylę vietos gyventojai trumpina kelią eidami į prekybos centrą „Lidl“.

Toje pačioje vietoje tvora pralaužiama kelis kartus per metus. Praėjusį rudenį tai pastebėjęs vilnietis savivaldybei siūlė įrengti papildomus užkardus ar bent tvirtesnę tvorą, kurios nepavyktų išspirti koja.

Savivaldybės Eksploatacijos poskyris padėkojo už informaciją, pažadėjo tvorą suremontuoti ir tai pranešė atsakingai įmonei.

Netrukus tvoros skylė buvo užlopyta vėl tokiais pat netvirtais segmentais.

Kai skylė atsirado 2020 metais, neapsikentę vietos gyventojai savivaldybei toje vietoje pasiūlė įrengti pėsčiųjų perėją, bet ir tai nebuvo padaryta.

„Kiek gali tęstis šita problema, kiek galima taškyti pinigus beprasmiam tvoros iš vielos tinklo remontui? Juk ji sugadinama per vieną dieną po remonto“, – tada piktinosi vilnietis.

Savivaldybė jau 2019-aisiais dėl nuolat sugadinamos tvoros kreipėsi į policiją, bet vandalų sučiupti nepavyko. Tais metais tvora Buivydiškių gatvėje buvo sulaužyta du kartus rugsėjį, po vieną kartą gegužės, liepos, spalio ir gruodžio mėnesiais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.