Trečiadienio rytą eismą vietomis sunkina plikledis

Sudėtingesnės eismo sąlygos trečiadienio rytą tvyro šiaurės rytų, rytų Lietuvoje, Klaipėdos ir Tauragės apskrityse bei Raseinių rajone, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija. Čia dėl buvusių kritulių bei susiformavusio plikledžio slidžių kelių ruožų, vietomis su prispausto ar pažliugusio sniego provėžomis, yra ne tik rajoniniuose, bet ir mažesnio eismo intensyvumo krašto keliuose.

Kelininkai valo ir barsto slidžius kelių ruožus, tačiau prašo vairuotojų atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kelininkai valo ir barsto slidžius kelių ruožus, tačiau prašo vairuotojų atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2022, 8:12 AM

Kelininkai valo ir barsto slidžius kelių ruožus, tačiau prašo vairuotojų atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Likusioje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia drėgnos, vidurio ir pietų Lietuvoje yra sausų kelių ruožų.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka provėžoti, aplediję, vietomis padengti plonu prispausto sniego sluoksniu.

Tauragės apskrityje vietomis silpna lijundra, Telšių apskrityje eismo sąlygas sunkina susiformavęs rūkas, matomumas siekia iki 250 metrų.

Likusioje šalies dalyje be žymesnių kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 1 iki 4 laipsnių šalčio.

Dieną daug kur prognozuojami krituliai, kai kur – plikledis. Vėjas besikeičiančios krypties, 5–10 m/s, pajūryje iki 14 m/s. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.